NRK Meny
Normal

Solberg verdens beste

Til tross for manglende resultater i år har Subaru fremdeles stor tro på Petter Solberg.

Petter Solberg
Foto: NIGEL MARPLE / Reuters

 

Vi har blitt vant til å høre alle forklaringene Petter Solberg har på hvorfor han ikke har lykkes etter at han ble verdensmester i 2003.

 

Personlig mener jeg Petter er verdens beste rallyfører.

Subarus sportssjef, Luis Moya

 

Men sportssjef i Subaru, Luis Moya, mener Solberg akkurat nå er verdens beste rallyfører og er overbevist at nordmannen blir verdensmester neste år.

- Personlig mener jeg Petter er verdens beste rallyfører. Neste års bil blir en vinner, og jeg er ikke i tvil om at Petter blir verdensmester neste år, sier Moya til NRK sporten.

Og han får støtte fra han som kanskje kjenner Petter best av alle i rally-sirkuset, Henning Solberg.

- Petter har masse erfaring, og er en av verdens tre beste og raskeste sjåfører. Plutselig så er han der igjen, sier storebror Solberg.

Siste nytt

 • Sky-rytter ute av Tour de France

  Team Sky-rytter Gianni Moscon (24) er kastet ut av Tour de France fordi han gikk til angrep på en Fortuneo-rytter, Ifølge L'Equipe. Det skal ha skjedd i etterkant av søndagens etappe. Det var Tv2 som meldte om nyheten.

  CYCLING-FRA-TDF2018-SKY-ITA-MOSCON
  Foto: PHILIPPE LOPEZ / AFP
 • Nytt tap for Emil Meek

  Den norske MMA-utøveren tapte sin andre strake UFC-kamp da Bartosz Fabinski ble for sterk i Hamburg søndag. Meek var avhengig av å holde kampen på beina, men sterke Fabinski lyktes med å ta nordmannen ned gjentatte ganger.

  Emil Meek
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Norge ute av U19-EM

  Norges G19-landslag måtte slå Italia for å gå videre fra gruppespillet, og det så lenge lyst ut etter at Erling Braut Håland sendte Norge i føringen. I det 83. minutt utlignet juventus-ungutten Moise Kean. 1-1 ble også sluttresultatet, og Norge er dermed ute av U19-EM.

  UEFA U19: Italia - Norge
  Foto: Juha Harju/lehtikuva / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis
OL-profiler: Marcus Kleveland
X Games: Skateboard, street