Sterk start for Holtmann

Mina Fürst Holtmann ligger på 3. plass etter 1. omgang i verdenscupåpningen i storslalåm i Sölden.

Bærumskjøreren kjørte solid hele veien på Rettenbachbreen, men tapte jevnt med tid til suverene Marta Bassino i front. Holtmann ligger 92/100 bak italieneren. Federica Brignone er nummer to etter førsteomgang, 58/100 bak sin landskvinne.

– Det var litt smårøft, men utrolig gøy. Det var en fin bakke, som er blitt jobbet bra med. Det var som alltid litt småplukk (med kjøringen), men det kan fikses til neste omgang, sier Holtmann til TV 2.

De andre norske kvinnene fikk en tøffere start på årets verdenscup. Bare Maria Therese Tviberg (15. plass) og Kaja Norbye (30. plass) får i likhet med Holtmann kjøre den andre omgangen.

Resten av det norske laget plasserte seg slik: Stjernesund, 36. Lysdahl, 40. Mårstøl, 47, Riis-Johannessen, 56. Monsen, 57. T. Norbye, 59.

Austria Alpine Skiing World Cup
Foto: Marco Trovati / AP

Siste nytt

 • Skal ha oppstått ny rasismeepisode

  Ein Start-tilskodar skal ha kome med rasistiske tilrop under laurdagens kamp mot Sandefjord. Det fortel Starts daglege leiar Christopher Macconnacher til Eurosport. Han seier at ein person på tribunen skal ha kome med rasistiske utsegn mot Sandefjords Brice Wembangomo.
  – Me har fått rapportar frå fleire om at vedkommande har gjort det, fortel MacConnacher. Starts supporterklubb Tigerberget har allereie ekskludert personen, opplyser dei på si Facebookside. MacConnaher reknar med at kjem ei rask avklaring rundt kva som skjer med tilskodarens tilgjenge til stadion.

  Eliteserien 2020 Start - Sandefjord 0-1.
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 • Milan-Hauge er koronasmittet

  Den norske Milan-spilleren Jens Petter Hauge har testet positivt for korona, skriver klubben på sin hjemmeside.

  Klubben skriver at Hauge, stjernekeeperen Gianluigi Donnarumma og tre andre fra klubben har testet positivt.

  De fem er blitt sendt i karantene umiddelbart. Ingen av dem har symptomer. AC Milan møter Roma hjemme på San Siro i Serie A i kveld.

  Som følge av de positive testene er alle de andre spillerne testet en gang til, men alle resultatene var negative.

  Hauge scoret sitt første mål for «rossoneri» i mesterligaoppgjøret mot Celtic på bortebane sist uke.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Spada / AP
 • Går mot disiplinærsak

  Det kan gå mot disiplinærsak for Kristiansund-spilleren Flamur Kastrati. Norges Fotballforbund følger standard prosedyrer i slike saker.

  – Vi har begynt å samle sammen opplysninger rundt saken og skal ha et møte ved 12-tiden mandag. Det er standard prosedyre i slike saker, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, til NTB.

  Etter møtet blir det trolig klart om NFF går videre med saken eller ikke, men mye tyder på at det vil komme med en reaksjon, men det er gjennom NFFs disiplinærutvalg.

  Flamur Kastrati
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal