Nådeløs Deila: – Irritert over situasjonen vi er i

HORTEN (NRK): Ronny Deila er «utrolig skuffet» etter at Vålerenga haltet seg videre i cupen mot 3.-divisjonslaget Ørn-Horten.

Deila

BETENKT: Vålerenga-trener Ronny Deila fikk se Ørn-Horten produsere flust av sjanser mot osloklubben.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

– Det var ikke noen god opplevelse i det hele tatt, sier Deila til NRK etter «nesten-flausen» i Horten.

Her ble det en intens avslutning med 0-0 og ekstraomganger, hvor Herman Stengel etter hvert reddet osloklubben med en frisparkperle.

– Irritert

Men Ørn-Horten hadde flust av sjanser mot eliteserielaget, og Vålerenga hang ordentlig i tauene da vertene jaget utligning.

Deila vil heller ikke unnskylde seg med at treneren gjorde flere endringer på laget.

– Jeg trodde det skulle gå bedre, sier Deila.

– Hva er mest skuffende?

– Alt sammen. Vi holder nullen, og vi har en keeper og midtforsvar som kommer greit fra det. Men vi skaper ikke nok og har ikke kontroll, sier Deila.

Vålerenga

Han peker på at samtlige spillere, som angrepsrekken med Ernest Agyiri, Henrik Kjelsrud Johansen og Chidera Ejuke, fikk plass i vante posisjoner.

– Jeg ble bare irritert over den situasjonen vi er i. Når du bytter, mister du relasjoner i laget, men spillerne spilte i rollene sine. Det er skuffende, rett og slett, sier Deila.

– Satt langt inne

Nærmest for Ørn-Horten kom innbytter Alex Krawiec, som klarte å få ballen forbi Marcus Sandberg, men ballen trillet feil vei og til side for mål.

Offensiven fortsatte ved blant andre Lasse Brandsdal og Joachim Wårheim Hoff, men Vålerenga holdt unna med nød og neppe.

Dermed ble Stengel redningen for Deila.

– Den satt veldig langt inne. Vi har store nok sjanser og kan helt fint score før ekstraomgangene. Vi får det ikke til på denne banen, men det skal vi ikke skylde på, sier Stengel.

Siste nytt

 • Poklar med nasebrot

  Elverums Tine Poklar braut nasen i 29-28-sigeren over Dinamo Bucuresti søndag. Det bekreftar trenar Michael Apelgren. – Det var en tøff kamp med mange duellar. Så det var synd for vår del, men slik er sporten, seier han til NRK.

  Tine Poklar med nasebrot
  Foto: Hans Andreas Solbakken / nrk
 • Redda siger på overtid

  Elverum 29 - 28 Dinamo Bucuresti. I ei tøff batalje i eit fullsett Terningen Arena redda Simen H. Pettersen dagen for Elverum med ei straffescoring i siste sekund. Elverum har med søndagens siger framleis moglegheita til avansement i meisterligaen.

  Endre Langaas
  Foto: Hans Andreas Solbakken
 • VIF vant - la press på Storhamar

  Vålerenga vant skuddstatistikken overlegent, men trengte straffer for å slå Sparta 3-2. Manglerud Star vant bunnkampen mot Ringerike i ishockeyens eliteserie. Med én kamp mindre spilt ligger Oslo-laget nå ett poeng bak serieleder Storhamar.

  GET-ligaen Hockey Vålerenga Elite- Frisk Asker elite. (4-0)
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sjakk: Parti 7
VM sjakk: Parti 7: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 7, Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
Pressekonferanse sjakkVM
Sportsrevyen