NRK Meny
Normal

Nådeløs Deila: – Irritert over situasjonen vi er i

HORTEN (NRK): Ronny Deila er «utrolig skuffet» etter at Vålerenga haltet seg videre i cupen mot 3.-divisjonslaget Ørn-Horten.

Deila

BETENKT: Vålerenga-trener Ronny Deila fikk se Ørn-Horten produsere flust av sjanser mot osloklubben.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

– Det var ikke noen god opplevelse i det hele tatt, sier Deila til NRK etter «nesten-flausen» i Horten.

Her ble det en intens avslutning med 0-0 og ekstraomganger, hvor Herman Stengel etter hvert reddet osloklubben med en frisparkperle.

– Irritert

Men Ørn-Horten hadde flust av sjanser mot eliteserielaget, og Vålerenga hang ordentlig i tauene da vertene jaget utligning.

Deila vil heller ikke unnskylde seg med at treneren gjorde flere endringer på laget.

– Jeg trodde det skulle gå bedre, sier Deila.

– Hva er mest skuffende?

– Alt sammen. Vi holder nullen, og vi har en keeper og midtforsvar som kommer greit fra det. Men vi skaper ikke nok og har ikke kontroll, sier Deila.

Vålerenga

Han peker på at samtlige spillere, som angrepsrekken med Ernest Agyiri, Henrik Kjelsrud Johansen og Chidera Ejuke, fikk plass i vante posisjoner.

– Jeg ble bare irritert over den situasjonen vi er i. Når du bytter, mister du relasjoner i laget, men spillerne spilte i rollene sine. Det er skuffende, rett og slett, sier Deila.

– Satt langt inne

Nærmest for Ørn-Horten kom innbytter Alex Krawiec, som klarte å få ballen forbi Marcus Sandberg, men ballen trillet feil vei og til side for mål.

Offensiven fortsatte ved blant andre Lasse Brandsdal og Joachim Wårheim Hoff, men Vålerenga holdt unna med nød og neppe.

Dermed ble Stengel redningen for Deila.

– Den satt veldig langt inne. Vi har store nok sjanser og kan helt fint score før ekstraomgangene. Vi får det ikke til på denne banen, men det skal vi ikke skylde på, sier Stengel.

Siste nytt

 • Moyes tok sitt første poeng

  I sitt andre forsøk etter at han ble ansatt som manager, maktet David Moyes å lede West Ham til poeng. Fredag spilte laget 1-1 hjemme mot Leicester. Marc Albrighton og Cheikhou Kouyaté sto for scoringene.

  Moyes
  Foto: Ian Kington / AFP
 • Turvoll Fossli reiser hjem

  Sondre Turvoll Fossli reiser hjem fra Ruka etter å ha kommet på sjetteplass under fredagens langrennssprint, skriver NTB. Fossli endte på sjetteplass i finaleheatet, men reiser nå hjem for å forberede seg til verdenscupen på Lillehammer.

  Verdenscup ski nordiske grener
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sveits vant mot Norge

  Sveits vant bronse i curling-EM etter å ha slått Norge 6-5 i fredagens kamp. I finalen i morgen møtes Sverige og Skottland.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal