NRK Meny
Normal

Nådeløs Deila: – Irritert over situasjonen vi er i

HORTEN (NRK): Ronny Deila er «utrolig skuffet» etter at Vålerenga haltet seg videre i cupen mot 3.-divisjonslaget Ørn-Horten.

Deila

BETENKT: Vålerenga-trener Ronny Deila fikk se Ørn-Horten produsere flust av sjanser mot osloklubben.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

– Det var ikke noen god opplevelse i det hele tatt, sier Deila til NRK etter «nesten-flausen» i Horten.

Her ble det en intens avslutning med 0-0 og ekstraomganger, hvor Herman Stengel etter hvert reddet osloklubben med en frisparkperle.

– Irritert

Men Ørn-Horten hadde flust av sjanser mot eliteserielaget, og Vålerenga hang ordentlig i tauene da vertene jaget utligning.

Deila vil heller ikke unnskylde seg med at treneren gjorde flere endringer på laget.

– Jeg trodde det skulle gå bedre, sier Deila.

– Hva er mest skuffende?

– Alt sammen. Vi holder nullen, og vi har en keeper og midtforsvar som kommer greit fra det. Men vi skaper ikke nok og har ikke kontroll, sier Deila.

Vålerenga

Han peker på at samtlige spillere, som angrepsrekken med Ernest Agyiri, Henrik Kjelsrud Johansen og Chidera Ejuke, fikk plass i vante posisjoner.

– Jeg ble bare irritert over den situasjonen vi er i. Når du bytter, mister du relasjoner i laget, men spillerne spilte i rollene sine. Det er skuffende, rett og slett, sier Deila.

– Satt langt inne

Nærmest for Ørn-Horten kom innbytter Alex Krawiec, som klarte å få ballen forbi Marcus Sandberg, men ballen trillet feil vei og til side for mål.

Offensiven fortsatte ved blant andre Lasse Brandsdal og Joachim Wårheim Hoff, men Vålerenga holdt unna med nød og neppe.

Dermed ble Stengel redningen for Deila.

– Den satt veldig langt inne. Vi har store nok sjanser og kan helt fint score før ekstraomgangene. Vi får det ikke til på denne banen, men det skal vi ikke skylde på, sier Stengel.

Siste nytt

 • Manchester City til ligacupfinale

  Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale. I finalen på Wembley 25. februar er det vinneren av londonderbyet mellom Arsenal og Chelsea som venter.

  Joseph Pep Guardiola
  Foto: Stuart Franklin / Bongarts/Getty Images
 • Snøball mot Kristoffersen

  Henrik Kristoffersen raste etter at noen i publikum kastet en snøball på ham i 2. omgang i slalåmrennet i Schladming. Nordmannen endte nok en gang på andreplass bak Marcel Hirscher.

  ddd
 • Phil Neville overtar England

  Phil Neville er ansatt som ny sjef for Englands kvinnelandslag i fotball, med har en avtale som gjelder til EM-sluttspillet i 2021.

  Det opplyste Englands fotballforbund tirsdag. 41-åringen har en lang spillerkarriere bak seg i Manchester United, Everton og på Englands landslag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal