NRK Meny
Normal

Nådeløs Deila: – Irritert over situasjonen vi er i

HORTEN (NRK): Ronny Deila er «utrolig skuffet» etter at Vålerenga haltet seg videre i cupen mot 3.-divisjonslaget Ørn-Horten.

Deila

BETENKT: Vålerenga-trener Ronny Deila fikk se Ørn-Horten produsere flust av sjanser mot osloklubben.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

– Det var ikke noen god opplevelse i det hele tatt, sier Deila til NRK etter «nesten-flausen» i Horten.

Her ble det en intens avslutning med 0-0 og ekstraomganger, hvor Herman Stengel etter hvert reddet osloklubben med en frisparkperle.

– Irritert

Men Ørn-Horten hadde flust av sjanser mot eliteserielaget, og Vålerenga hang ordentlig i tauene da vertene jaget utligning.

Deila vil heller ikke unnskylde seg med at treneren gjorde flere endringer på laget.

– Jeg trodde det skulle gå bedre, sier Deila.

– Hva er mest skuffende?

– Alt sammen. Vi holder nullen, og vi har en keeper og midtforsvar som kommer greit fra det. Men vi skaper ikke nok og har ikke kontroll, sier Deila.

Vålerenga

Han peker på at samtlige spillere, som angrepsrekken med Ernest Agyiri, Henrik Kjelsrud Johansen og Chidera Ejuke, fikk plass i vante posisjoner.

– Jeg ble bare irritert over den situasjonen vi er i. Når du bytter, mister du relasjoner i laget, men spillerne spilte i rollene sine. Det er skuffende, rett og slett, sier Deila.

– Satt langt inne

Nærmest for Ørn-Horten kom innbytter Alex Krawiec, som klarte å få ballen forbi Marcus Sandberg, men ballen trillet feil vei og til side for mål.

Offensiven fortsatte ved blant andre Lasse Brandsdal og Joachim Wårheim Hoff, men Vålerenga holdt unna med nød og neppe.

Dermed ble Stengel redningen for Deila.

– Den satt veldig langt inne. Vi har store nok sjanser og kan helt fint score før ekstraomgangene. Vi får det ikke til på denne banen, men det skal vi ikke skylde på, sier Stengel.

Siste nytt

 • Stoch leder

  Kamil Stoch leder etter første omgang i skiflyvningen i Planica. Robert Johansson hoppet 245 meter og ligger på andreplass, 4,9 poeng bak. Johann André Forfang ligger på tredjeplass. Andre omgang starter ca klokken 1610.

  Robert Johansson
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Solberg til Siofolk

  Silje Solberg ble i dag offisielt presentert som Siofolk-spiller. Den ungarske klubben har også bekreftet at de har ansatt Tor Oddvar Moen som trener. Klubben fortsetter å forsterke for å ta opp kampen mot Gyør i den ungarske ligaen.

  solberg
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Echoff på pallen i Tjumen

  Tiril Eckhoff endte på tredjeplass i dagens skiskyttersprint i Tjumen. I motsetning til de to kvinnene foran seg, skjøt Eckhoff én bom. Darja Domratsjeva vant, 1,2 sekund foran Kaisa Mëkäräinen. Eckhoff var 33,3 sekunder bak. Marte Olsbu ble nummer 10.

  Verdenscup skiskyting i Holmenkollen. Stafett kvinner.
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cupfinale skiskyting: Sprint kvinner
V-cupfinale hopp: Skiflyging
Sport i dag med V-cupfinaler, skiskyting og hopp
Sport i dag
Privatlandskamp fotball menn: Norge - Australia
VM kunstløp: Friløp kvinner