Stempler Solskjær-sak som løgn

Paul Pogba tar avstand fra The Suns artikkel om at han har et surt forhold til Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. Han kaller det «falske nyheter».

Det gjør han i et innlegg på Twitter. Pogba skriver at «store løgner lager overskrifter» og legger ved en skjermdump av The Suns artikkel. Den er stemplet med påskriften «fake news».

Avisen hevdet onsdag formiddag at Pogba var rasende på Solskjær etter å ha blitt satt på benken fra start i 0-5-tapet for Liverpool søndag. Franskmannen kom innpå rett etter hvilen, men etter et kvarter ble han utvist for en overivrig takling på Naby Keita.

Pogba mistet også ballen på midtbanen i forkant av Liverpools siste scoring.

Solskjær er under hardt press, men ligger inntil videre an til å fortsette som United-manager. Neste kamp er mot Tottenham i London lørdag kveld.

Britain Soccer FA Cup
Foto: Laurence Griffiths / AP

Sportsnyheter

«Nepo» forbløffet av Carlsens trekk: – En grov tabbe av Magnus

Et vanvittig sjakkdrama utspilte seg i Dubai lørdag: Magnus Carlsen hadde et solid overtak mot Jan Nepomnjasjtsjij, men to tabbetrekk endret alt. Utrolig nok klarte nordmannen å redde remis.

Nesten-blemme fra Lægreid: – Slapp heldigvis å «ta en Heidi Weng»

Han holdt på å gå feil på oppløpet, men fjorårets store komet, Sturla Holm Lægreid, viste at han han har store planer om å følge opp suksessen. Tarjei Bø sikret norsk dobbeltseier.

Banket Johaug i sprengkulda – så smeltet Karlssons bukser i lederstolen

Det ble drama både underveis og etter målgang da svenske Frida Karlsson ga Therese Johaug en skikkelig tankevekker i sesongens første distanserenn.

Siste nytt

 • Jota herjet i Liverpools storseier

  Liverpool fortsetter å imponere. Lørdag ble det 4-0-seier over Southampton i det som avsluttet en perfekt uke for de rødkledde.

  Forrige uke ble det 4-0-seier mot Arsenal. I mellomtiden sikret Liverpool seg sin femte strake seier i mesterligagruppespillet med 2-0-seier over Porto før lørdagens fest mot Southampton. Diogo Jota scoret de to første målene før Thiago Alcântara og Virgil van Dijk la på til 3-0 og 4-0.

  Liverpool har 39 mål på 13 kamper i Premier League og scorer med det i snitt tre mål per kamp. Det er ni mål flere enn Chelsea, som riktig nok har én kamp mindre spilt.

  Jotas to scoringer sender ham opp på 2.-plass på toppscorerlista med sju mål, fire færre enn Mohamed Salah som har elleve fulltreffere. Også Sadio Mané har sju scoringer denne sesongen. Roberto Firminos fire mål gjør at Jürgen Klopps gutter har hele fire spillere innenfor topp ti på toppscorerlista.

  Jota, Salah og Alex Oxlade-Chamberlain var blant spillerne som kunne gjort at stillingen hadde blitt enda styggere for Southampton mot slutten.

  1. desember er det byderby mot Everton for Liverpool. Southampton på sin side tar imot Leicester

  kFXPd_Ml1o4
  Foto: PHIL NOBLE / Reuters
 • Johansson på skuddhold

  I Halvor Egner Graneruds fravær, leverte Robert Johansson varene i første omgang av verdenscuprennet i Ruka. Han er på 4.-plass etter et hopp på 140,5 meter og har 6,2 poeng opp til lederen, slovenske Anze Lanisek.

  Granerud, som vant sin tolvte verdenscupseier søndag, greide ikke å kvalifisere seg til lørdagens renn. Dermed er det Johansson som er Norges håp i toppen.

  Johann André Forfang følger nærmest Johansson på en 15.-plass, mens Daniel André Tande er 26.-mann og klar for finaleomgangen.

  Verken Marius Lindvik, Fredrik Villumstad eller Anders Fannemel tok seg til finaleomgangen.

  Hopplandslaget
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Normann byttet ut med skade

  Norwich-spiller Mathias Normann måtte gi seg etter en drøy halvtime i Premier League-kampen mot Wolverhampton lørdag.

  Idet klokka rundet 33 minutter satte Normann seg ned på gresset. Han fikk behandling ute på matta, og etter kort tid kom han seg på beina og tuslet av banen for andre gang i kampen. Ti minutter tidligere ble han også sittende på gresset mens han ristet på hodet.

  Normann har vært en svært sentral brikke på Norwich-laget siden sin ankomst til klubben fra russiske Rostov. Ved flere anledninger har han blitt kåret til lagets beste spiller. I løpet av ni kamper står han med én scoring og én målgivende pasning for klubben som sliter i bunnen av tabellen.

  Kampen endte 0-0.

  iuWQdeMjYiY
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal