NRK Meny

Stavanger tapte for Salzburg

Stavanger Oilers spilte lørdag sin siste treningskamp før premieren i mesterligaen (CHL) til uken. Det endte med stygge 0-5 for Salzburg, melder NTB.

Petter Thoresens menn var nærmest sjanseløse i kampen mot et hardtspillende Salzburg-lag som slo til med høyt press. Spesielt i midtperioden, da vertene utnyttet sitt overtallsspill til fulle.

Stavanger skal torsdag spille sin første kamp i nyskapningen CHL, ishockeyens svar på mesterligaen. Da går turen til finske Tammerfors. Lørdag er det ny bortekamp mot Trinec fra Tsjekkia.

Siste nytt

 • Casper Ruud klar for French Open

  Casper Ruud vant den avgjørende kvalifiseringskamp mot franske Alexendre Müller. Med 2-0 i sett kunne Ruud slippe jubelen løs for avansement til første runde i French Open.

  Casper Ruud
  Foto: Vincent Thian / AP
 • Xavi blir værende i Qatar

  Tidligere Barcelona-spiller Xavi Hernández har skrevet under en ny toårskontrakt med Al-Sadd. Dermed blir den spanske 38-åringen værende i den qatarske ligaen til han fyller 40 år. Xavi har spilt for Al-Sadd siden 2015.

  SOCCER-SPAIN/ Barcelona's Messi celebrates his goal against Sevilla with teammate captain Hernandez during their Spanish first division soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona
  Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters
 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag