Ishockey, CHL

 • Mats Rosseli Olsen

  Mats Rosseli Olsen og hans Frölunda vant mesterligaen i ishockey. Finske Kärpät ble slått 2-1 i finalen på bortebane.Nordmannen hadde to skudd på mål og fikk pluss 1 i sin del av kampen, men det var Ryan Lasch og Spencer Abbott som scoret målene.

  Rossei Olsen
  Foto: ADAM IHSE / TT / NTB scanpix
 • Storhamar gikk videre

  Storhamar hadde ingen problemer med å gå videre i CHL-ishockey tirsdag. Det ble 3-2 mot Salzburg og 6-3 sammenlagt. Stavanger Oilers er ute av mesterligaturneringen i 16.-delsfinalen etter 3-3 (sammenlagt 3-6) for tyske Eisbaren Berlin.

 • Tysk og østerriksk for de norske

  Stavanger møter tyske Eisbären Berlin i 16-delsfinalen i ishockeyens mesterliga, mens Storhamar møter Salzburg fra Østerrike. Kampene ble trukket i formiddag.

  Stavanger - Storhamar
  Foto: Johansen, Carina / NTB Scanpix
 • Klare for sluttspill

  Storhamar holdt lekestue med sveitsiske Genève-Servette i mesterligaen i ishockey torsdag. 5-1-seieren gjør at laget sluttspillklare. Det samme er Stavanger Oilers etter 3-0 hjemme mot finske KalPa Kuopio.

  Storhamar
  Foto: Johansen, Carina / NTB Scanpix
 • Tap for Oilers

  Stavanger Oilers tapte 2-1 i mesterligaen i ishockey for finske KalPa Kuopio søndag. Stavangerlaget lå under 2-0 før Tommy Kristiansen reduserte. Utligningen kom imidlertid aldri. Oilers går uansett videre om de vinner hjemmekampen mot KalPa Kuopio.

  Petter Thoresen
  Foto: Johansen, Carina / NTB Scanpix

Siste nytt

 • Leeds får millionbot for spionasje

  Leeds bekrefter på sine sider at de får en bot på 200.00 pund etter at de spionerte på Derby før toppkampen i Championship i januar.

  Trener Marcelo Bielsa tok på seg ansvaret for spionasjen.

  – Vi beklager å ha oppført oss på en måte som er kulturelt uakseptabel i engelsk fotball, sier en talsmann fra klubben.

 • Den norske VM-troppen komplett

  Sondre Turvoll Fossli og Martin Løwstrøm Nyenget får rollen som hjemmesittende reserver for det norske langrennslandslaget under Seefeld-VM.

  Det opplyser Norges Skiforbund mandag kveld.

  Med Fossli og Nyenget er den norske VM-troppen komplett.

  Sondre Turvoll Fossli
  Foto: NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal