Hopp til innhold

Spinnvill Premier League-kamp - fra 0-3 til 4-3

Bournemouth lå under med tre mål til pause hjemme mot Luton, men i andreomgang scoret vertene fire ganger og snudde til seier.

Tahith Chong, Chiedozie Ogbene og Ross Barkley sendte Luton opp i 3-0 før pause, men så skulle vertene våkne. Dominic Solanke, Illja Zabarnyj og Antoine Semenyo sørget for at det sto 3-3 etter 64 minutter. Sju minutter før slutt ble Semenyo den store helten.

Bournemouth ligger på 13.-plass på tabellen, mens Luton kjemper for å unngå nedrykk med ti kamper igjen av årets sesong. De ligger på 18.-plass med tre poeng opp til trygg grunn.

Kampen skulle egentlig avvikles før jul, men underveis i oppgjøret fikk Luton-kaptein Tom Lockyer hjertestans. I etterkant besluttet Englands fotballforbund at kampen skulle spilles om igjen i sin helhet.

Lockyer var til stede i Bournemouth onsdag for å overvære kampen og samtidig møte menneskene som reddet livet hans, viser et innlegg på Lutons X-konto.

– Da jeg kom inn i tunnelområdet og så helsepersonellet som reddet livet mitt, kjente jeg dem igjen med en gang. De er helter. Jeg ble litt emosjonell, og det kommer jeg nok til å bli flere ganger utover kvelden, sa Lockyer til BBC før kampstart.

Det ble også avholdt ett minutts applaus i det 59. spilleminutt i onsdagens kamp. Det var da Lockyer falt om i oppgjøret før jul. (NTB)

Premier League - AFC Bournemouth v Luton Town
Foto: Toby Melville / Reuters

Siste nytt

 • Vertsnasjon Tsjekkia vant ishockey-VM

  NHL-stjernen David Pastrnak sendte hjemmepublikumet til himmels midtveis i siste periode. Tsjekkia vant VM-finalen i ishockey 2-0 over Sveits.

  Etter to jevne perioder tok Tsjekkia mer over i den siste. Pastrnak hamret inn 1-0 opp i vinkelen etter en dropp i offensiv sone.

  28 år gamle Pastrnak sluttet seg til VM-troppen da hans lag Boston Bruins røk ut av NHL-sluttspillet.

  VM-tittelen er Tsjekkias sjuende og det første siden 2010. Sveits må fortsatt vente på sitt første gull. Det er den fjerde VM-finalen som ender med nederlag for Sveits.

  Det norske laget endte på 11.-plass i mesterskapet. (NTB)

  hX5clAX6eUQ
  Foto: AP
 • Nusa og Vetlesen ligamestere i Belgia

  Landslagsspillerne Hugo Vetlesen og Antonio Nusa kunne til slutt juble for seriegull med Club Brugge etter 0-0 mot Cercle Brugge.

  Det ene poenget var nok for å holde seg foran Union Saint-Gilloise som vant sin kamp mot Genk 2-0.

  Vetlesen startet kampen og ble tatt av helt på tampen. Nusa kom inn de siste 20 minuttene. Jesper Daland spilte hele kampen i gjestenes midtforsvar.

  Ronny Deila startet sesongen som Brugge-sjef, men han fikk sparken etter en lang rekke med skuffende resultater. Nicky Hayen har overtatt ansvaret.

  t2co-ep70oM
  Foto: NTB
 • Utskrevet fra sykehus etter å ha blitt fraktet bort i ambulanse

  HamKam-forsvareren John Olav Norheim (29) ble kjørt bort i ambulanse etter 0-3-tapet mot Viking.

  Rett etter klokken 23 opplyser klubben at Norheim er utskrevet fra sykehus.

  – Undersøkelser viste at det var en kombinasjon av dehydrering og magevirus som plaget vår solide forsvarsspiller, skriver HamKam.

  I en pressemelding tidligere søndag skrev klubben at 29-åringen hadde hatt magesmerter etter kampslutt.

  Mens han mottok behandling rett ved innbytterbenken, holdt Røde Kors opp tepper for å hindre innsyn.

  – Norheim er våken og bevisst og videre utredning vil avgjøre hvor lenge John Olav blir på sykehuset, skriver klubben.

  Norheim fikk også hjelp av det medisinske teamet til Viking. Spilleren gikk av banen etter en times spill.

  – Han var ved bevissthet og kontaktbar. Man kunne snakke med ham. Han kunne ikke fortsette turen med lagkameratene, men legen har beordret ambulanse og lagt ham inn på sykehus, sier medisinsk koordinator i Viking, Halvard Øen Grova til Hamar Arbeiderblad.

  HamKam-treneren Jakob Michelsen sto i intervjusonen da Norheim ble fraktet bort i ambulansen.

  – Jeg vet veldig lite akkurat nå. Han ligger på bakken. Han ba selv om å bli byttet ut fordi han hadde vondt i magen, sier Michelsen.

  29-åringen har tidligere spilt for KFUM Oslo, Jerv, Start og Strømmen.

  Etter kampslutt måtte HamKam-forsvareren John Olav Norheim (29) legge seg ned og fikk senere medisinsk behandling etter 0-3-tapet mot Viking. Mens 29-åringen mottok behandling, ble det dekket til med tepper rundt spilleren.

Sendeplan

Kl. Program Kanal