Hopp til innhold

Spilte med magetrøbbel – må opereres for blindtarmsbetennelse

Rosenborgs Mike Jensen måtte legges inn på sykehus etter en natt full av smerter.

Mike Jensen

OPERERES: Mike Jensen har blindtarmproblemer.

Foto: Vadim Ghirda / Ap

Til tross for å ha startet nesten samtlige av Rosenborgs kamper i år begynte Mike Jensen på benken mot Dnipro. Det var på grunn av mageproblemer, men i løpet av kampen følte han seg i bra nok slag til å komme inn.

Dermed spilte han den andre omgangen som innbytter torsdag kveld, men etter kampen slet han med smerter gjennom natten og tok kontakt med Rosenborg-legen fredag morgen. Så reiste han ned på St. Olavs Hospital i Trondheim for videre undersøkelser.

– Jeg undersøkte Mike og vi fikk tatt ultralyd og blodprøver. Resultatene styrket mistanken om blindtarmsbetennelse. Mike ligger nå fastende på sengeposten og venter på operasjon, sier RBK-lege Ketil Holen til RBK.no.

Flest målgivende av alle

Rosenborg tapte 1-0 mot Dnipro etter å ha sluppet inn et surt mål mot slutten av kampen.

Rosenborg skriver på nettsidene sine at om alt går som planlagt vil det bli utført en kikkhullsoperasjon. Dermed kan han bli klar til kampen mot Bodø/Glimt 18. oktober.

– Med kikkhullsoperasjon vil det ta bare et par uker før han er tilbake for fullt. Hvis det blir ordinær operasjon vil det ta noen uker utover det, men i de fleste tilfeller blir det utført kikkhullsoperasjon, forklarer Holen.

Danske Mike Jensen er en av Rosenborgs viktigste spillere, og har flest målgivende pasninger av alle i eliteserien denne sesongen. I tillegg til 11 målgivende pasninger, har han også scoret to mål i seiren.

Sportsnyheter

Ville jubelscener etter norsk superstafett: – Hva skjedde nå??

For første gang på 100 år er et norsk lag klare for OL på en lagøvelse i friidrett. Etter målgang ble ankerkvinne Henriette Jæger «overfalt» av lagvenninnene.

Siste nytt

  • Norsk stortap i åpningskampen i J17-EM

    England ble flere hakk for store i den første kampen i gruppespillet i J17-EM søndag.

    Allerede etter elleve minutters spill ledet England 2-0 og hadde etter det god kontroll på kampen.

    Like etter pause scoret Lola Brown Englands tredje mål, et mål som også ble kampens siste. Dermed endte kampen 3-0 til England.

    J17-EM arrangeres i Sverige. Norge spiller mot Frankrike på onsdag, før gruppespillet avsluttes mot Sverige på lørdag.

    Norge J17
  • Uno-X-seier i Belgia

    Finske Anniina Ahtosalo vant det belgiske éndagsrittet Trofee Maarten Wynants søndag.

    Seieren er den første til den finske rytteren i et proffritt som ikke er det finske mesterskapet og den andre seieren til kvinnelaget til det norske Uno-X-laget denne sesongen.

    Uno-X fikk også Amalie Dideriksen på en syvendeplass i rittet som ble avgjort med en massespurt.

    Lagets norske mester, Susanne Andersen, ble beste norske rytter i rittet på en 30. plass, på samme tid som Ahtosalo.

    Ahtosalo
    Foto: AFP
  • Vollering vant Vueltaen - Gåskjenn falt én plass

    Demi Vollering fikk revansje i årets utgave av Vuelta a España for kvinner.

    I fjor tapte hun rittet med ni sekunder til Annemiek van Vleuten etter å ha tapt mye tid da rivalene angrep mens hun hadde en toalettpause.

    I år var det ingenting å gjøre med Vollering, som overtok sammenlagtledelsen da hun vant den femte etappen tidligere i rittet. På den åttende og siste etappen søndag var hun igjen overlegen i stigningene og vant etappen i suveren stil.

    I sammendraget vant hun ett minutt og 49 sekunder foran Riejanne Markus.

    Ingvild Gåskjenn har vært i strålende form den siste måneden og endte til slutt på en 14. plass sammenlagt. Hun lå på 13. plass før søndagens etappe, men måtte der slippe favorittene flere ganger, sist med elleve kilometer igjen. Med en 18. plass på etappen falt hun én plass i sammendraget, noe som likevel er noe av det beste hun har gjort i karrieren.

    Gåskjenn ble topp fem på tre av de syv individuelle etappene i rittet.

    Demi Vollering
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal