Sørloth involvert i viktig seier

Alexander Sørloth ble byttet inn i det 67. minutt i lørdagens seriekamp mellom Real Sociedad. Da var stillingen 0-0. Men i siste spilleminutt sørget Sørloths lagkamerat Julen Lobete for 1-0 og tre poeng til Sociedad.

Det skjedde til tross for at baskene spilte hele andre omgang med én spiller mindre. Real Sociedad topper dermed spanske La Liga.

Sørloth har fortsatt ikke scoret for sin nye klubb etter overgangen fra Leipzig, men innhoppet er likevel et steg framover etter skadefravær.

FtKtpnOeuVw
Foto: ANDER GILLENEA / AFP

Sportsnyheter

Reagerer på Carlsen-motstanderens oppførsel: – Man merker taperens bitterhet

Lørdagens parti kunne nesten umulig leve opp til fredagens thriller, men et nervepirrende parti endte i remis i Dubai. Etter partiet var Magnus Carlsens motstander frustrert.

Siste nytt

 • Xavi fikk sitt første Barcelona-tap

  Barcelona var uten poengtap i La Liga etter at Xavi ble trener, men røk 0-1 hjemme mot Betis lørdag. Stortalentet Gavi måtte ut på båre før pause.

  Bortelaget spilte ut Barcelona-forsvaret i det 79. minutt, og Juanmi satte enkelt inn vinnermålet.

  Barcelona-tap
  Foto: LLUIS GENE / AFP
 • Norge på 6. etter dårlige forhold

  Dårlige forhold ødela i stor grad for de norske hopperne under dagens lagkonkurranse i polske Wisla. En svak førsteomgang gjorde at Norge kun gikk til andre omgang som syvende beste lag.

  I andre omgang så det lenge bedre ut, men forholdene ødela nok en gang, da Marius Lindvik fikk det tøft i Norges siste hopp.

  Østerrike var best av alle til slutt og vant med 843 poeng. Det ble uhyre jevnt, og marginen ned til Tyskland på andreplass var på kun 0,3 poeng. Slovenia sikret tredjeplassen, 8,6 poeng bak.

  Norge endte til slutt på en sjetteplass, 75,8 poeng bak vinnerne.

  Poland Ski Jumping World Cup
  Foto: Czarek Sokolowski / AP
 • Liverpool med overtidsseier

  Liverpool slet lenge, men fire minutter på overtid satte innbytter Divock Origi scoringen som ga 1-0 borte mot Wolverhampton i Premier League lørdag.

  Dermed innehar de røde tabelltoppen før Manchester Citys kamp mot Joshua King og Watford senere lørdag kveld.

  Liverpool-jubel
  Foto: JUSTIN TALLIS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal