Sørlie til sykehus

Racerføreren Stian Sørlie måtte på sykehus etter at bilen han kjørte, skled på olje og krasjet kraftig.

Stian Sørlie

Stian Sørlie må forklare hva som skjedde da bilen hans tok forlengs salto i natt.

Ulykken skjedde ni timer ut i det tradisjonsrike 24-timersløpet i Nürburgring, like før Sørlie skulle inn til depoet for å bytte med en annen fører.

Nett-TV: Se bildene fra løpet

- Nå er jeg skikkelig grinete

Det hadde startet å regne, og asfalten var veldig glatt på det tidspunktet. I en venstre-høyre sjikane mistet han styringen på BMW’en.

- Jeg traff autovernet rett på, fikk rumpa på bilen over meg, gikk forlengs og landa på taket. Nå er jeg ordentlig utafor og skikkelig grinete, sier Sørlie til NRK.

Mørbanket

Nordmannens lag, Schubert Motorsport, lå på en andreplass totalt da uhellet skjedde.

Stian Sørlie ble fraktet til sykehus hvor det ble tatt en rutinemessig kontroll. Foruten en stiv nakke og mørbanket kropp, skal alt være i orden med racerføreren.

Siste nytt

 • Christiansen med ny nordisk rekord

  I dag startet NM i kortbanesvømming i Stavanger. Henrik Christiansen ble norgesmester og satte ny nordisk rekord på 800 meter fri på tida 7.33.28. Tomoe Zenimoto Hvas vant 50 meter butterfly og ble første nordmann under 23 sekunder på tida 22.90. Malene Rypestøl satte ny norsk rekord på tida 4.09.97 da hun ble norgesmester på kvinnenes 400 meter fri.

  SIM-VM 2019
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix
 • Værtrøbbel for Hovland i Mexico

  PGA-turneringen i Playa del Carmen er allerede utsatt i flere timer grunnet dårlig vær. Turneringen skulle ha startet kl. 13 norsk tid, men fortsatt er det ingen som er i gang med spillingen i Mexico. Viktor Hovland og landsmannen Kristoffer Ventura skulle begge ha gått ut kl. 18.50 norsk tid.

  4SRQBqZqmEU
  Foto: Jared C. Tilton/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP
 • Dürr risikerer fem år i fengsel

  Den østerrikske langrennsløperen Johannes Dürr ble dømt for bloddoping i forbindelse med OL i Sotsji i 2014, og utestengt i fire år. Under ski-VM i Seefeld bidro Dürr til å få dopingen som skjedde der fram i lyset. Nå risikerer han fem år i fengsel.

  Johannes Dürr
  Foto: Matthias Schrader / Ap

Sendeplan

Kl. Program Kanal