NRK Meny
Normal

Bilen gikk opp i flammer

Stian Sørlies bli tok fyr under 24-timersløpet i Nürburgring i helgen.

BMW Stian Sørlie

Sørlies BMW tok fyr under løpet.

Foto: Camilla Smistad Tofterå

Løpet endte dramatisk for østfoldingen da han fikk trøbbel med motoren seks timer inn i løpet.

Etter kort tid tok bilen fyr, og Sørlie måtte bryte.

Les også: Sørlie debuterte med superbil

- Ufattelig kjipt

- Dette er ufattelig kjipt. Vi kjørte veldig bra, og ting virket lovende i forhold til vår målsetting om pallplass. Dette er tungt å fordøye, men jeg får ta med meg at jeg var raskeste fører på bilen så lenge det varte, sier en skuffet Stian Sørlie.

Sørlie kjørte en BMW Z4M Coupe for Team Schubert. Med seg i bilen hadde han BMW-førerne Augusto Farfus (Brasil), Dirk Müller (Tyskland), og Claudia Hürtgen (Tyskland).

Ifølge Stian Racings nettsider samlet løpet rundt 250.000 tilskuere i strålende sol. Men det flotte været skapte også problemer for førerne.

- Det gode været gjorde at kjøreforholdene ble svært gode, og banen svært rask, med det resultat at svært mange av de 170 kvalifiserte bilene måtte bryte grunnet tekniske problemer eller uhell.

Vinner av løpet ble i år som i fjor Team Manthey, med sin Porsche 911 GT RSR.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Havnelager nominert til pris

    Borg havns lager 12 på Øra i Fredrikstad er en av tre bygg som er nominert til årets trebyggeri. Det er foreningene, Treteknisk og TreFokus og Byggeindustrien som står bak prisen som skal kåres 12 mars, skriver Bygg.no.

  • Norge vant etter sudden

    Norge slo Slovenia 2–1 etter overtidsspill, og er derfor klar for kvartfinalen i OL. Sarpingen Tommy Kristiansen sørget for at det ble overtid med sin 1–1 skåring. Alexander Bonsaksen avgjorde til slutt kampen. I kvartfinalen møter Norge OUR.