- Det største jeg har opplevd

Skiskyttergutta var i ekstase etter å ha fått gullmedaljene for stafettseieren.

– Det var helt fantastisk. Det er det største jeg har opplevd. Hva som kommer og hva som har vært, spiller ingen rolle, sa Halvard Hanevold til NRK etter medaljesermonien.

Sammen med Tarjei Bø, Emil Hegle Svendsen og Ole Einar Bjørndalen, tok Hanevold en overlegen seier på stafetten fredag.

Bjørndalen avgjorde det hele på siste skyting da han skjøt fem blinker rett ned. Han kunne dermed gå i mål i ensom majestet nesten 40 sekunder foran Østerrike.

Se hele intervjuet med skiskyttergutta: (saken fortsetter under videoen)

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

– Topp tre

– I dag var vi ordentlige favoritter før start, og vi presterte vanvittig bra. Det var perfekte løp fra alle sammen, sier Bjørndalen

– Stafettgull er det vanskeligste å vinne. Da må alle må ha full klaff. Så dette gullet her er på topp tre.

Skiskytterkongen fikk sitt 6. gull rundt halsen natt til lørdag. Han er dermed tidenes nest største vinterolympier, bare slått av Bjørn Dæhlie.

Hoppende glad

En som startet medaljefangsten med stafettgullet fredag, var OL-debutanten Tarjei Bø. 21-åringen var hoppende glad både før, under og etter medaljesermonien.

– Jeg kunne ikke valgt tre andre som jeg heller ville gjort dette med. Det var helt optimalt. Jeg nøt øyeblikket, det er ikke sikkert det skjer igjen. Jeg gråt dessverre ikke, sier Bø og ler.

Siste nytt

 • Haver-Løseth tilbake i verdenscupen

  Nina Haver-Løseth er blant tolv utøvere som er tatt ut i den norske troppen til slalåmpremieren i Finland kommende helg. Det melder Norges Skiforbund. Haver-Løseth er dermed klar for comeback i verdenscupen etter at hun skadet seg 29. desember i fjor.

  Den offisielle VM-genseren 2019 fra Dale Norway lanseres
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Zuccarello-assist i Wild-seier

  Mats Zuccarello sto for en målgivende pasning da hans Minnesota Wild vant 4-1 mot Buffalo Sabres i NHL tirsdag.

  Tirsdagens seier var etterlengtet for Wild som sliter på bunnen i vestlig avdeling i NHL. Zuccarello fikk nesten 15 minutter på isen.

  Mats Zuccarello signerer kontrakten med Minnesota Wild
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Lillehammer slo Oilers

  Stavanger Oilers gikk på sitt første tap i ordinær spilletid i årets sesong da Lillehammer vant 5-2 på hjemmebane. Stavangerklubben leder eliteserien i ishockey suverent. Lillehammer klatret til tredjeplass på tabellen.

  Hockey Classic Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal