Hopp til innhold

Skipresidenten om brannslukkingen: – Må tenke over om jeg vil dette

Tove Moe Dyrhaug sier hun må i tenkeboksen hvis bråk og konflikter fortsetter å prege hverdagen som skipresident.

– Jeg må være ærlig å si at det har vært mye brannslukking. Jeg jobber steinhardt hver dag, men det dukker opp nye saker hele tiden, sier Dyrhaug til Adresseavisen.

Trønderen har måttet forholde seg til flere vanskelige saker siden hun ble valgt som øverste sjef i Norges Skiforbund i juni i fjor.

Særlig de siste månedene har det stormet rundt skiforbundet. Kritikk og sterke meninger har kommet fra mange hold etter konfliktene med skistjernene Johannes Høsflot Klæbo og Lucas Braathen. Sistnevnte valgte nylig å legge opp som alpinist i alder av 23 år.

I tillegg er det tøffe økonomiske tider for Dyrhaugs organisasjon. Selv vet hun ikke hvor lenge hun blir værende som skipresident.

– Jeg hadde ikke noe tidsaspekt eller prestisje da jeg tok på meg rollen, og jeg har mange ideer jeg vil jobbe videre med. Hvis jeg ikke får jobbet med dem, og bare må holde på med brannslukking, må jeg tenke over om jeg vil dette.

– Samtidig er det mye spennende på gang, mange flinke folk som jobber for idretten hver dag og mye positivt som skjer, selv om de negative sakene får mest fokus, sier Dyrhaug.

(NTB)

Lucas Braathen legger opp
Foto: Terje Pedersen / NTB

Siste nytt

 • Deila og Vetlesen tapte norsk duell i cupen

  Ronny Deilas Club Brugge, med Hugo Vetlesen på benken fra start, møtte Union St. Gilloise i den belgiske cupen.

  Tidligere Brann-spiller Mathias Rasmussen fikk gode 70 minutter for Union St. Gilloise hjemme mot Brugge.

  Vertene vant til slutt 2–0. Hugo Vetlesen ble byttet inn seint i andre omgang, mens Antonio Nusa ikke var i troppen til Deilas lag.

  KiEIss5r4kI
  Foto: AFP
 • Klopps unggutter seiret igjen – nå venter rivalen

  Liverpool stilte med nok et ungt lag hjemme mot Southampton i kvartfinalen i FA-cupen.

  Og ungguttene leverte til gagns. 18 år gamle Lewis Koumas sendte Anfield til himmels da han scoret sitt første mål for klubben, i debuten hans for klubben. Akademispilleren sendte Liverpool i ledelsen.

  I andre omgang ble en annen 18-åring, Jayden Danns, byttet inn på topp. Spissen la først på til 2–0 og senere 3–0. Det var ungguttens første mål for klubben.

  Sluttresultatet ble 3-0 og Liverpool er videre til kvartfinale i FA-cupen. Der møter Jürgen Klopps menn Manchester United på Old Trafford.

  boWD1fyC7YM
  Foto: AP
 • Chelsea videre i FA-cupen

  Ett minutt før kamslutt sendte Chelseas midtbanespiller Conor Gallagher de blåkledde fra London videre til kvartifinale hjemme mot Leeds.

  Gjestene scoret kampens første mål, men etter to raske mål fra Chelsea var de i ledelsen. Leeds utlignet midtveis i andre omgang. Fram til Gallaghers sene scoring luktet det av ekstraomganger på Stamford Bridge.

  I kvartfinalen skal Chelsea møte Leicester.

  4OlEMnEturc
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal