Sjarapova enkelt videre i Wimbledon

Maria Sjarapova er på god vei mot en topplasering i Wimbledon etter at hun lørdag spilte seg til åttedelsfinalen.

Britain Wimbledon Tennis

Maria Sjarapova behøvde ikke å ta ut alt i lørdagens kamp i Wimbledon.

Foto: Kirsty Wigglesworth / Ap

Sjarapova spilte bra og tok det første settet mot Klara Zakopalova med 6-2, men mistet litt av konsentrasjonen i det andre og lot den tsjekkiske jenta gå opp i en 3-1 ledese. Etter det tok vinneren fra 2004 seg sammen og gjorde kort prosess til 6-3-seier.

Femteseedede Sjarapova møter Peng Shuai fra Kina i åttedelsfinalen etter at hun slo ut ungarske Melinda Czink med 6-2, 7-6.

24-årige Sjarapova har siden hun overraskende vant turneringen som 17-åring vært en stor publikumsfavoritt i Wimbledon. og det er nok mange som ønsker at nettopp den russiske jenta også skal gå til topps i år.

Les også:

Sjarapova hindret britisk sensasjon

Saken blir oppdatert.

Siste nytt

 • Uefa etterforsker ungarske fans

  Ungarske fans ikledd svarte t-skjorter holdt opp et homofobisk banner under kampen mellom Ungarn og Tyskland i gruppespillet. I tillegg skal de angivelig sunget sanger med et «anti-homofili»-budskap. En representant fra Uefa skal undersøke om og eventuelt hvordan de skal straffes for hendelsen.

  Euro 2020 - Group F - Germany v Hungary
  Foto: Matthias Hangst / Reuters
 • Solberg brøt løp etter biltrøbbel

  Oliver Solberg fikk problemer med bilen på dag to av VM-runden i rally i Kenya. Det endte med brutt løp. Solberg opplyser selv om problemene gjennom flere Twitter-meldinger. Han lå på 8.-plass etter VM-rundens første dag torsdag.

  Kenya Safari Rally
  Foto: Khalil Senosi / AP
 • Ruuds Wimbledon-motstander er klar

  Casper Ruud møter Jordan Thompson fra Australia i åpningsrunden av Grand Slam-turneringen Wimbledon til uken.

  Thompson er rangert som nummer 76 i verden, mens Ruud innehar sin foreløpig høyeste rangering i karrieren med 14.-plass.

  France Tennis French Open
  Foto: Thibault Camus / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal