Hopp til innhold

Sesongen over for Manchester Citys førstekeeper

Manchester City kan bekrefte at Ederson går glipp av de to siste kampene i sesongen på grunn av et lite brudd i den høyre øyehulen, det skriver de på sin nettside.

Dermed er sesongen over for Ederson.

Den brasilianske målvakten pådro seg skaden under vår 2-0-seier på Tottenham Hotspur tirsdag kveld.

Ederson
Foto: Reuters

Sportsnyheter

tKuA0UMr3Zc

Da Siri (45) fikk jobben, skapte utlysningen debatt: – Trodde vi var kommet lenger i 2024

NFF slår tilbake mot dem som mener deres nye toppfotballsjef Siri Nordby er ukvalifisert. Nå snakker hun ut i langt intervju med NRK.

Henriette Jæger ble rørt av lagvenninnene etter fjerdeplassen på 200 meter i EM.

Nedbrutt Jæger rørt av lagvenninnenes gest: – Hva har jeg gjort for å fortjene dette?

Henriette Jæger var irritert og skuffet etter å ha løpt inn til fjerdeplass på 200 meter i EM. Humøret snudde raskt da hun ble møtt av det norske stafettlaget.

I tårer etter bronsen: – Det har vært mer dritt enn det har vært bra

Marie-Therese Obst (28) visste ikke om hun orket å fortsette karrieren for ett år siden. Nå har hun tatt den første norske spydmedaljen for kvinner på 24 år.

Siste nytt

  • Australsk svømmestjerne satte verdensrekord

    Med halvannen måned igjen til OL i Paris har den australske svømmeren Ariarne Titmus (23) funnet toppformen. Hun smadret verdensrekorden på 200 meter fri.

    I kvalifiseringsstevnet i Brisbane i Australia svømte hun inn til tiden 1.52,32. Det var mer enn et halvt sekund raskere enn den nå tidligere rekorden på 1.52,85.

    Den forrige rekorden sto Mollie O'Callaghan for, også hun fra Australia. Hun ble nummer to. Tiden hennes hadde også holdt til å slå rekorden.

    – Verdensrekorder er en bonus, sa Titmus.

    I Paris skal Titmus forsvare OL-gullene fra Tokyo i 2021 på 200 og 400 meter fri. Hun fikk også med seg en sølvmedalje fra lekene. OL starter 26. juli. (NTB)

  • Superduoen bekreftet til Paris-OL

    Doubleturneringen i tennis i OL får selskap av det som vil bli en fryktet spansk duo: Legenden Rafael Nadal (38) og stjerneskuddet Carlos Alcaraz (21).

    Det bekreftet det spanske tennisforbundet onsdag.

    21 år gamle Alcaraz vant Grand Slam-turneringen Roland-Garros for tre dager siden. OL-turneringen spilles på samme anlegg i Paris.

    Og i Paris har Nadal gode minner. Best av alle, faktisk. Ingen andre har vunnet like mange kamper som ham på rødgrusen i Roland-Garros. Spanjolen står med 14 titler der.

    Nadal vant OL-gull i Beijing i 2008. I Rio de Janeiro i 2016 vant han gull i double (med Marc López). (NTB)

    qHBWsWP6tUg
    Foto: AP
  • Tigermygg skaper denguefeber-frykt før OL og fotball-EM

    En invaderende myggart kalt tigermygg, som eksperter knytter til et økende antall tilfeller av denguefeber i Europa, er oppdaget i 13 EU-land.

    Myggarten er blant annet registrert i Frankrike, hvor det om en drøy måneds tid skal arrangeres OL i Paris.

    Franske myndigheter frykter at tilreisende til mesterskapet skal bli smittet av denguefeber og har den siste tiden iverksatt flere tiltak for å drepe tigermyggen, skriver BBC.

    Arten er også oppdaget i Sør-Tyskland, der fotball-EM for menn sparkes i gang om få dager.

    Ifølge Det europeiske smittevernbyrået (ECDC) er det klimaendringene som er hovedårsak til at tigermyggen sprer seg til stadig flere land. En rapport fra ECDC viser at det ble påvist 130 tilfeller av denguefeber i Europa i 2023, mot 71 tilfeller i 2022.

    Denguefeber er sykdommen som hyppigst smitter fra mygg til mennesker. Imidlertid smitter ikke denguefeber mellom mennesker. (NTB)

    OL i Paris
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal