Williams slo seg selv i ansiktet med racketen

Serena Williams ga seg selv en skikkelig ansiktssmekk med tennisracketen i Australian Open torsdag, men hadde likevel få problemer med å ta seg videre til 3. runde.

Serena Williams

Serena Williams holdt seg til leppen etter at hun slo seg selv i ansiktet med tennisracketen.

Foto: David Gray / Reuters

På stillingen 3-2 i første sett var Williams uheldig da hun skulle slå en forehand og traff ansiktet sitt med racketen. Amerikaneren fikk et sår på leppen og blødde litt.

– I dag slo jeg meg selv i ansiktet. Jeg vet ikke hva som skjer lørdag. Jeg håper jeg treffer noen vinnere. Jeg tenkte at hvis leppen hovner opp, så får jeg i hvert fall supersexy lepper, sa Williams.

– Jeg aner ikke hvordan racketen havnet i ansiktet mitt. Altså, jeg har spilt tennis alt for lenge til å slå meg selv. Jeg tenkte bare, «Serena, ta deg samme», sa hun etter kampen.

Hun vant 6-2, 6-0 over spanske Garbine Muguruza torsdag.

I klippet under fra AustralianOpenTV ser du situasjonen Williams snakker om.

Smertefri ankel

Hun skadet ankelen i turneringens første kamp tirsdag. Det ble spekulert i at det var snakk om en alvorlig skade da hun lukket treningen onsdag, men tennisspilleren kjente ikke noe til smertene under oppgjøret mot Muguruza.

– Jeg kjente ingenting. Når du spiller, er du høy på adrenalin. Vanligvis merker jeg skader etter kampen, men så langt føles det bra. Jeg føler meg mye bedre enn jeg hadde ventet, sa 31-åringen.

Williams jublet også over en serve på 207 km/t. Det er trolig hennes hardeste serve noensinne.

– Jeg forventet ikke å klare 207, jeg prøvde på 200, sa Williams.

Danskenes yndling videre

Williams og Muguruza var ikke de eneste kvinnelige tennisspillerne i aksjon torsdag.

Verdensener Victoria Azarenka tok seg enkelt videre på bekostning av Elene Daniilidou fra Hellas. Hviterusseren vant 6-1, 6-0.

Danskenes tennisyndling Caroline Wozniacki seiret 6-1, 6-4 over kroatiske Donna Vekic og er også klar for 3. runde.

Siste nytt

 • Atlético vant etter VAR-drama

  Atlético Madrid mistet en straffe og en scoring etter videodømming, men var likevel sterkest og slo Juventus 2–0 i den første åttedelsfinalen i mesterligaen. Med 2–0 har Madrid-klubben et knallsterkt utgangspunkt før returoppgjøret i Torino 12. mars.

  Spain Soccer Champions League
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • City vant med ti mann

  Manchester City tok oppskriftsmessig ledelsen borte mot Schalke 04, men så snudde kampen. Det tyske hjemmelaget ble tildømt to straffespark, og satte begge. I andre omgang fikk Nicolas Ottamendi sitt andre gule kort og marsjordre, men City ga seg ikke. Leroy Sané satte et herlig frispark, og i sluttminuttene slet Raheem Sterling seg fri og bredsidet inn seiersmålet.

 • Kasper forsvarer valget av Pattaya

  FIS-president Gian-Franco Kasper (75) forsvarer beslutningen om at Det internasjonale skiforbundets kongress legges til Thailand. Norges Skiforbund ønsket at FIS-kongressen i 2020 ikke skulle arrangeres i Pattaya.

  – Pattaya er ikke bare sexindustri. Etter det jeg vet, er det en by med fasiliteter for å avholde store kongresser. Byen har også den luksusen vi trenger for våre delegater, sa FIS-president Kasper på en pressekonferanse i Seefeld.

  Kasper
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal