NRK Meny
Normal

Williams slo seg selv i ansiktet med racketen

Serena Williams ga seg selv en skikkelig ansiktssmekk med tennisracketen i Australian Open torsdag, men hadde likevel få problemer med å ta seg videre til 3. runde.

Serena Williams

Serena Williams holdt seg til leppen etter at hun slo seg selv i ansiktet med tennisracketen.

Foto: David Gray / Reuters

På stillingen 3-2 i første sett var Williams uheldig da hun skulle slå en forehand og traff ansiktet sitt med racketen. Amerikaneren fikk et sår på leppen og blødde litt.

– I dag slo jeg meg selv i ansiktet. Jeg vet ikke hva som skjer lørdag. Jeg håper jeg treffer noen vinnere. Jeg tenkte at hvis leppen hovner opp, så får jeg i hvert fall supersexy lepper, sa Williams.

– Jeg aner ikke hvordan racketen havnet i ansiktet mitt. Altså, jeg har spilt tennis alt for lenge til å slå meg selv. Jeg tenkte bare, «Serena, ta deg samme», sa hun etter kampen.

Hun vant 6-2, 6-0 over spanske Garbine Muguruza torsdag.

I klippet under fra AustralianOpenTV ser du situasjonen Williams snakker om.

Smertefri ankel

Hun skadet ankelen i turneringens første kamp tirsdag. Det ble spekulert i at det var snakk om en alvorlig skade da hun lukket treningen onsdag, men tennisspilleren kjente ikke noe til smertene under oppgjøret mot Muguruza.

– Jeg kjente ingenting. Når du spiller, er du høy på adrenalin. Vanligvis merker jeg skader etter kampen, men så langt føles det bra. Jeg føler meg mye bedre enn jeg hadde ventet, sa 31-åringen.

Williams jublet også over en serve på 207 km/t. Det er trolig hennes hardeste serve noensinne.

– Jeg forventet ikke å klare 207, jeg prøvde på 200, sa Williams.

Danskenes yndling videre

Williams og Muguruza var ikke de eneste kvinnelige tennisspillerne i aksjon torsdag.

Verdensener Victoria Azarenka tok seg enkelt videre på bekostning av Elene Daniilidou fra Hellas. Hviterusseren vant 6-1, 6-0.

Danskenes tennisyndling Caroline Wozniacki seiret 6-1, 6-4 over kroatiske Donna Vekic og er også klar for 3. runde.

Siste nytt

 • Kowalczyk gir seg

  Polens langrennsstjerne Justyna Kowalczyk er ferdig som verdenscupløper. Det avslørte veteranen overfor polsk presse etter at hun ble polsk mester på 15 kilometer klassisk fredag. Hun vant både verdenscupen sammenlagt og Tour de Ski fire ganger.

  Jystyna Kowalczyk
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Tre raske då Brasil senka Russland

  Miranda, Coutinho (straffe) og Paulinho scora i løpet av 13 minutt i andre omgang då Brasil slo Russland 3-0 i Moskva i kveld.

 • Stake Leangen på andreplass

  Vegard Stake Laengen ble nummer to på fredagens etappe i sykkelrittet Volta a Catalunya. Han måtte se seieren gå til bruddkollega Jarlinson Pantano. Den norske UAE-rytteren var i brudd store deler av dagen. Med rundt 500 meter igjen stakk Pantano og fikk forspranget han trengte på Laengen, som trillet i mål like bak. Verdenstourrittet avsluttes søndag.

  Laengen
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM kunstløp: Friløp kvinner