Den italienske eliteserieklubben Sampdoria har sikret seg både Fabio Quagliarella og Modibo Diakite, skriver NTB. Quagliarella kommer på lån fra Torino, mens Diakite er klar for en permanent overgang fra nyopprykkede Frosinone.

Quagliarella

Erling Braut Haaland City

«Pissnervøs» Haaland ble City-helt: – Det er derfor han er eksepsjonell

Erling Braut Haaland taklet presset på mesterlig vis og ble tomålsscorer for Manchester City. Nå har de alt i egne hender før siste runde i Premier League.

• Juventus vant Coppa Italia

Juventus vant finalen i den italienske cupen 1-0 mot Atalanta onsdag kveld. Juventus-spiss Dusan Vlahovic scoret det eneste målet som kom allerede etter fire minutter.

Det er første gang Juventus vinner siden 2021. Den gamle damen har flest cupseire i Italia med 15 seire.

Juventus ligger på fjerdeplass i Serie A, 25 poeng bak Inter Milan som allerede er kronet som mestere.

Atalana ligger på plassen bak, og skal spille Europaliga-finale mot Bayer Leverkusen onsdag 22. mai.

4z3DQJf_llU
  • Manchester United tok et steg mot Europa-spill

Manchester United burde vinne mot Newcastle onsdag for å holde liv i håpet om å kvalifisere seg til Europacupspill gjennom Premier League. Seieren holdt på å glippe, men de røde vant til slutt 3-2.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Kobbie Mainoo etter halvtimen spilt før Anthony Gordon utlignet for Newcastle. Men 21 år gamle Amad Diallo banket inn 2–1 etter 57 minutter. Hans første mål i Premier League.

Så sørget innbytter Rasmus Højlund for 3-1. Lewis Hall reduserte for Newcastle på overtid, og det endte 3-2.

Nå ligger Manchester United på 8. plass – bak Newcastle på målforskjell med én kamp igjen å spille.

En syvendeplass vil sikre Manchester United en plass i Europa.

De røde kan også kvalifisere seg til Europacupspill ved å vinne FA Cup-finalen mot Manchester City lørdag 25. mai.

Onsdag vant også Chelsea 2-1 borte mot Brighton. De blå fra London ligger på sjetteplass med èn kamp igjen.

ZB17SLaBqpU
  • Celtic sikret seriegullet med målfest

Celtic er skotsk seriemester i fotball for 54. gang etter å ha knust Kilmarnock 5-0 på bortebane onsdag kveld.

Selv om Celtic tok sin 54. serietittel, er det ikke rekord. Rangers har 55.

Celtic og Rangers møtes i cupfinale 25. mai. Ja jager Celtic sin 42. cuptittel, Rangers sin 35.