NRK Meny
Normal

Suarez fremstilles som et dyr

Engelske medier er knallharde i sine karakteristikker av Luis Suarez. Evander Holyfield lurer på om alt på kroppen er spiselig, og brasilianerne gir Mick Jagger skylden for Italias VM-exit.

suiiii

Faksimile Daily Express, Daily Mail og The Sun.

suarez

Luis Suarez blir fremstilt som litt av hvert av britiske medier etter gårsdagens biteepisode.

Foto: YVES HERMAN / Reuters

Han gjorde det igjen, Luis Suarez. Denne gangen var det Giorgio Chiellini som fikk kjenne spissens kraftige kjeve.

Som ventet slås Suarez stort opp på forsidene av aviser verden rundt. Spesielt britiske medier er ikke spesielt hyggelige i sine beskrivelser av den uruguayanske spissen.

Nådeløse britiske medier

"Dyret Suarez risikerer to års utestengelse" skriver The Sun på sine sportssider. De spekulerer også i om en overgang til en storklubb kan være i fare, og at Suarez nå har kastet vekk et stort lønnshopp.

"Jaws 3" er overskriften Daily Express bruker når de skal snakke om Suarez' biting. Overskriften refererer selvsagt til den amerikanske filmen Jaws, eller Haisommer som den heter på norsk, og det faktum at det er tredje gang Suarez lar tennene synke inn i en motstander.

Daily Mail velger å beskrive Suarez som en pariah, en gruppe sosialt utstøtte i India, som ikke har noen plass i samfunnet. Avisen beskriver det som et øyeblikks galskap. Avisens fotballskribent, Ian Ladyman, skriver at Suarez ikke har forandret seg siden den forrige biteepisoden og at han har en hjerne som ikke kan kobles om.

Tidenes mest kjente biteepisode

Evander Holyfield er en idrettsutøver som selv har fått oppleve det å bli bitt i kamp. I en boksekamp mot Mike Tyson bet Tyson av en del av Holyfields øre. Tyson ble utestengt fra boksing i lang tid.

På Twitter tirsdag kveld, etter Suarez hadde bitt, lurte Holyfield på om det er mulig å spise alle deler av kroppen:

Laster Twitter-innhold

Brasilianerne skylder på Mick Jagger

I Brasil er visst vokalisten i The Rolling Stones, Mick Jagger, en fryktet figur. Jagger har nemlig fått et rykte på seg for å bringe ulykke til VM-lagene.

Før England skulle spille mot Uruguay twitret Jagger at England kom til å vinne. På en konsert i Roma foran 70.000 mennesker sa vokalisten at Italia kom til å slå Uruguay og på en konsert i Portugal sa Jagger at deres land kom til å vinne VM.

Både England og Italia er ute av VM og Portugal står i fare for å følge etter samme vei.

Dette har brasilianerne fått med seg og de mener derfor at Jagger er årsaken til at Italia tirsdag kveld røk ut av verdensmesterskapet. Derfor ber nå mange brasilianere om at Jagger ikke skal tippe de som vinner i åttedelsfinalen mot Chile.

Siste nytt

 • Kokslien vraket til Østerrike

  Mikko Kokslien får ikke plass i den norske kombinerttroppen til verdenscuprennene i østerrikske Ramsau. Magnus Krog er tilbake fra sykdom som reserve. Det betyr at Kokslien i stedet reiser til USA for å gå renn i kontinentalcupen.

  Holmenkollen skifestival. 10 km. kombinert
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Mørk krever 150 000 kr

  Nora Mørk fortsetter kampen mot dem som spredte hennes hackede mobilbilder. Nå har 15 personer fått brev om krav om å betale 150.000 kroner hver. Det skriver Dagbladet.

  Nora Mørk
  Foto: Anders Skjerdingstad / NRK
 • Sannsynligvis Serie B for Zekhnini

  Rafik Zekhnini sliter tungt i Fiorentina. – Det er 90 prosent sikkert at han havner i Serie B etter jul, sier Fiorentina-ekspert Brandi de Leonardis. Telemarkingen har så godt som ikke vært å se i laget etter et innhopp i seriestarten, skriver NTB.

  Rafik Zekhnini
  Foto: Paul White / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge