Russisk toppserie 2015/16

 • Lucescu overtar Zenit

  Zenit St. Petersburg har ansatt Mircea Lucescu som trener. Jobben er å få klubben tilbake til mesterligaen. 70-åringen har vunnet 22 trofeer i sin karriere, deriblant åtte ukrainske seriegull og UEFA-cupen i 2009 med Sjakhtar Donetsk, melder NTB.

  Mircea Lucescu
  Foto: Marcelo del Pozo / Reuters
 • Benekter påstander om rasisme

  Det russiske fotballforbundet nekter for at det har funnet sted rasisme i oppgjøret mellom Spartak Moskva og Ufa.

  Ufa-spiller Emmanuel Frimpong hevdet at han ble utsatt for rasisme i den russiske serieåpningen da ghaneseren ble utvist for å vise fingeren. Tirsdag ble 23-åringen utestengt i to kamper.

 • Capello sparket i Russland

  Det russiske fotballforbundet bekrefter at Fabio Capello (69) er ferdig som landslagstrener. Capello ble i utgangspunktet ansatt for å lede laget i VM på hjemmebane i 2018. Ifølge lokale medier skal CSKA Moskva-trener Leonid Slutski være den største favoritten til å overta landslagsjobben.

  Fabio Capello
  Foto: Ivan Sekretarev / Ap

Sportsnyheter

Carlsen vant tidenes lengste VM-parti: – Veldig, veldig deilig

Magnus Carlsen gjorde grove tabber og var i tidsnød, men slo knallhardt tilbake og vant det sjette VM-partiet. Etterpå var han lettet, utslitt og fornøyd.

Siste nytt

 • Djokovic og Serbia ute av Davis Cup

  Novak Djokovic og Serbia klarte ikke å komme seg forbi Kroatia i semifinalen i Davis Cup og tapte 2-1.

  Borna Gojo startet den gode dagen for Kroatia da han slo Dusan Lajovic i tre sett. Deretter utlignet verdensstjernen Djokovic med seier mot Marin Cilic i strake sett.

  Djokovic har hatt en strålende sesong i single og har vunnet fem titler på ATP-touren. I ATP-finalen i Torino nylig fikk han det imidlertid ikke helt til å stemme. Han ble slått ut av tyske Alexander Zverev i semifinalen.

  Spain Davis Cup Tennis
  Foto: Bernat Armangue / AP
 • Wiklund tok ny norsk rekord

  Skøytekometen Ragne Wiklund smadret den norske rekorden på 3000 meter i Salt Lake City. Hun gikk inn til tiden 3.55,51.

  Hun gikk i par med tsjekkiske Martina Sablikova.

  – Det var helt perfekt, Jeg hadde tenkt å åpne på 30-lav-runder, det var veldig deilig at jeg fikk til rundetidene. Jeg synes jeg løste det bra, sier Wiklund til Viaplay.

  Den forrige rekorden hadde også Wiklund, og var på 3.58,95. Det betyr med andre ord at hun slo sin gamle rekord med over tre sekunder.

  World cup speed skating
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Tre norske videre på Lillehammer

  Det ble litt blandet drops fra de norske hoppkvinnene i verdenscupen på Lillehammer.

  Silje Opseth hadde dagens tredje beste hopp, og tok seg videre til lørdagens konkurranse sammen med Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørseth.

  Heidi Dyhre Tråserud, Frida Berger, Karoline Skatvedt og Ingrid Hordvik Kleven havnet langt ned på resultatlista, og er ikke med videre.

  Verdenscup Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal