Ronaldo kan få sjansen mot United

Cristiano Ronaldo er på bedringens vei etter en kneskade og kan muligens være tilbake i kamp for Real Madrid mot gamleklubben Manchester United lørdag.

– Han gjennomførte to økter i dag, og han jobber godt på egen hånd. Vi får se de neste dagene om han kan trene med laget og spille mot Manchester. Akkurat nå må vi være forsiktige, sa Real-trener Carlo Ancelotti etter 0-1-tapet for Roma i Dallas tirsdag kveld.

Siste nytt

 • Tre klubbar vil boikotte VM

  Tre norske klubbar vil ha boikott av fotball-VM i Qatar neste år, viser ei rundspørjing NTB har gjort. Minst fire andre vurderer saka.

  Fotballpresident Terje Svendsen seier at NFF har prøvd å betre forholdet til arbeidarane i Qatar gjennom dialog.

  – Haldninga vår så langt har vore å følgje Amnesty Internationals tilråding om å påverke i staden for å boikotte. Så vil vi lytte til fotballfamilien, seier Svendsen til NTB.

  Tromsø kravde fredag at Noreg boikottar VM i Qatar. The Guardian publiserte ein rapport som hevdar 6.500 framandarbeidarar har mista livet i førebuingane til fotballfesten.

  Strømsgodset og Viking støttar Tromsø. Rosenborg, Odd, Stabæk og Vålerenga vil ta saka opp på årsmøta.

  Qatar VM 2010
  Foto: Clive Rose / Getty Images for Qatar 2022
 • Turner legger opp

  Den norske turneren Stian Skjerahaug legger opp. Det melder han selv på sin Instagram-konto.

  – Det har vært en fantastisk reise med utrolig mange opplevelser og minner som jeg aldri ville vært foruten, skriver han under et bilde fra turnhallen.

  Han deltok blant annet i OL i Rio de Janeiro i 2016, hvor han tok en 32.-plass.

  Stian Skjerahaug
  Foto: Johansen, Erik / NTB scanpix
 • Får prøveperiode etter Lahti-drama

  Etter episoden der Aleksandr Bolsjunov først slo etter finske Joni Mäki, og senere kroppstaklet finnen i målområdet på stafetten i Lahti i januar, har FIS (Det internasjonale skiforbundet) nå kommet med en klar advarsel til russeren.

  I en uttalelse fredag skriver FIS at de etter hendelsen for en måned siden satte ned en egen gruppe. for å etterforske hendelsen.

  «Etter å ha gått gjennom alle fakta, har gruppen bestemt at Bolsjunov skal ha en prøveperiode de neste fem konkurransene (verdenscup og VM)».

  «Hvis det ikke blir mer usportslig oppførsel rundt utøveren de neste fem konkurransene, så gjør vi ingenting. Men hvis det oppstår et tilfelle, så vil utøveren bli suspendert to verdenscuparrangementer, i tillegg til andre mulige sanksjoner».

  Alexandr Bolsjunov
  Foto: JUSSI NUKARI / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal