Hopp til innhold

Rivalkampen mellom LSK og Vålerenga utsolgt på én time

Billettene til derbyet mellom Lillestrøm og Vålerenga den 22. oktober ble revet bort tirsdag. Det er knyttet spenning til Geir Bakkes Åråsen-retur.

I juli sendte nemlig 53-åringen sjokkbølger gjennom Eliteserien da han ga seg som trener i Lillestrøm til fordel for tilsvarende jobb hos erkerival Vålerenga. De gulkledde la ikke skjul på hva de mente om den kontroversielle overgangen.

Tirsdag startet billettsalget til rivalkampen. Om lag én time etter salgsstart var alle billettene solgt ut. Det betyr at 10.540 tilskuere har sikret seg plass til storkampen.

Det første kvarteret etter at billettene ble sluppet tirsdag ble det solgt 7000.

– Dette er tidenes billettsalg på Åråsen. Det har vært utsolgt mange ganger før også, men aldri har billettene blitt revet bort så fort. Vi kunne lett ha solgt det dobbelte, sier billettansvarlig Jørgen Heen Enger i en uttalelse på LSKs nettside.

Vålerenga har trøblet seg inn i nedrykkskampen i Eliteserien, og rivaloppgjøret på Åråsen i oktober blir én av flere nøkkelkamper for Oslo-laget denne høsten. Bakke retur til gamleklubben er omgitt med spenning.

Eliteserien i fotball 2023: Vålerenga - Lillestrøm (3-4)
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Siste nytt

 • Guro Reiten fikk ny Chelsea-kontrakt

  Fotballprofilen Guro Reiten har signert ny kontrakt med Chelsea. Den nye avtalen inneholder en opsjon om forlengelse fram til sommeren 2026.

  Det opplyser London-klubben på sine nettsider lørdag formiddag.

  – Jeg har vært her i fire år og elsket hvert sekund. Det føles som min andre familie og jeg har veldig gode venner her. Det er ingen andre steder jeg ville være, sier Reiten, ifølge NTB.

  Women's Super League - Manchester City v Chelsea
  Foto: MOLLY DARLINGTON / Reuters
 • Drømmehopp av Riiber: – Han er uslåelig

  Jarl Magnus Riiber går først ut i langrennsdelen av kombinertrennet på Lillehammer senere i dag.

  Det skjer etter strålende hopping i bakken av den norske stjernen.

  – Det er en drømmedag for Riiber. Han er uslåelig, denne karen. For et svev, dette blir det vanskelig å slå, utbrøt NRKs kommentator Ingrid Sørli Glomnes.

  Det sa hun etter et Riiber-hopp på 102 meter. Det var omgangens klart lengste og sørger for at han går ut 56 sekunder foran Ryota Yamamota i langrennet.

  – Det er et hindsides nivå, roser lagkamerat Jørgen Graabak.

  1Sn0mQWT-w0
  Foto: NTB
 • Strålende fornøyd Westvold Hansen: – Et jævlig bra skihopp

  Kombinertstjernen Gyda Westvold Hansen styrer mot ny seier i verdenscupen. 21-åringen leder soleklart etter hoppdelen på Lillehammer.

  Hansen hoppet 94,5 meter og har 34 sekunder ned til lagvenninne Mari Leinan Lund foran langrennet.

  Det skal gås fem kilometer senere lørdag. Leinan Lund klinket til med konkurransens lengste hopp på 97 meter, men tapte noe i stilpoeng, skriver NTB.

  – Det var et jævlig bra skihopp, rett og slett. Jeg gjør akkurat det jeg skal, sier hun til NRK rett etter hoppdelen av kombinertkonkurransen.

  – Én ting er å gjør det på trening, men det er noe helt annet å gjøre sånne hopp i konkurranse. Jeg er veldig fornøyd med at jeg klarer det.

  Langrennet har start klokken 13.30. Det ser du på NRK 1.

  Verdenscup kombinert kvinner, Gyda Westvold Hansen
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal