Hopp til innhold

Riisa-scoring bidro til historisk semifinale – Naalsund ut med skade

Manchester United er videre til semifinalen i FA-cupen etter 3-1-seier mot Lewes, som spiller på andre nivå. Det er første gang Manchester United når en semifinale i FA-cupen.

Lisa Naalsund fikk debuten hos de rødkledde fra start, men etter 26. minutter måtte hun byttes ut. Fra TV-bildene så det ut som det var en hamstringskade, og det var tøft for den norske spilleren, som måtte la tårene trille.

Etter pause måtte Maria Thorisdottir ut. På sidelinjen fikk hun på seg en ankelskinne og tildelt krykker.

Uniteds første scoring var et selvmål, men 2-0-scoringen stod Vilde Bøe Risa for. Hun headet inn et innlegg fra Ona Battle. Emily Kraft reduserte, før Nikita Parris satte spikeren i kista med nok en scoring i FA-cupen. Hun har scoret i alle FA-cup-kampene til nå.

Women's FA Cup - Fifth Round - Manchester United v Durham
Foto: CRAIG BROUGH / Reuters

Siste nytt

 • Solbakken bekrefter til NRK: Østigård starter

  Leo Skiri Østigård starter kampen mot Spania på lørdag, bekrefter landslagssjefen på en pressekonferanse fredag.

  – Vi var spent på han. Han har spilte seg inn på laget gjennom det han gjort på trening. Han har sett veldig bra ut. Han starter i morgen. sier Solbakken.

  Napoli-spilleren har slitt med spilletid i Italia, men har fått mye tillit på landslaget.

  UEFA Euro 2024 Qualifiers - Norway Press Conference
  Foto: JON NAZCA / Reuters
 • Bekreftet: Nagelsmann fikk sparken – Thomas Tuchel blir ny Bayern München-trener

  Thomas Tuchel (49) er ansatt som ny manager i den tyske fotballstorheten Bayern München. Det ble klart etter at Julian Nagelsmann fikk sparken fredag.

  Bayern bekrefter både avgangen til Nagelsmann og ansettelsen av Tuchel på Twitter fredag kveld.

  «Bayern har løslatt trener Julian Nagelsmann. Administrerende direktør Oliver Kahn og sportsdirektør Hasan Salihamidžić kom til denne avgjørelsen i samråd med president Herbert Hainer. Nagelsmann vil bli etterfulgt av Thomas Tuchel», skriver klubben i en uttalelse.

  Nagelsmann har vært gjennom en periode med sportslige resultater som ikke er i tråd med den tyske klubbens ambisjoner.

  Nagelsmann ble Bayern-trener tilbake i juli 2021 og ledet de rødkledde i 84 kamper. Sist helgs 1-2-tap for Leverkusen ble det siste han gjorde i rollen.

  Bayern møter Manchester City i kvartfinalen i mesterligaen og skal rett etter landslagspausen ta imot Borussia Dortmund i det som blir en kamp om å være serieleder i Bundesliga.

  I forrige runde i Champions League beseiret den tyske fotballstorheten selveste Paris Saint-Germain.

  Thomas Tuchel har stått uten jobb siden han fikk sparken i Premier League-klubben Chelsea i september i fjor.

  (©NTB)

  ole g Thomas Tuchel
  Foto: Erik Johansen / NTB
 • Rørt Aspenes slo Thingnes Bø – sikret NM-gull i sprint

  Sverre Dahlen Aspenes (24) ble den eneste til å slå Johannes Thingnes Bø i sprint denne sesongen. Skatval-skiskytteren tok NM-gullet på 10-kilometeren i Alta.

  Med feilfri skyting og god fart i sporet sikret Aspenes gullet. Han var svært rørt etter triumfen. Skatval-utøveren mistet broren sin i fjor sommer.

  – Det har vært en jævla tøff sesong og et tøft år. Det blir mye tvil og mye dritt, rett og slett. Det å stå her i dag og gjøre årets beste løp på slutten av sesongen, betyr mye, sa Aspenes til NRK.

  Tidligere i år tok han to EM-gull på normaldistanse og jaktstart. Vetle Rype Paulsen tok sølvet, 23,8 sekunder bak Aspenes, men Thingnes Bø endte på bronseplass. Thingnes Bø bommet én gang fredag.

  (NTB)

  Sesongstart skiskyting
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste