Hopp til innhold

Richarlison herjet - men seieren røk på overtid

Richarlison lå an til å bli matchvinner for Tottenham mot sine tidligere lagkompiser i Everton, men en scoring fire minutter på overtid sikret 2-2.

Tottenham forlenger likevel rekken til sju kamper uten tap mot Everton. Sist blåtrøyene gikk av med seieren var da de vant 5-4 på hjemmebane i FA-cupen i februar 2021.

Tottenham fikk en drømmestart på kampen da Richarlison sendte gjestene i ledelsen etter snaue fire minutter. Brasilianeren brøt ut i jubel, før han kom på hvor han var og valgte en mer dempet feiring av respekt for sine tidligere lagkompiser.

Richarlison spilte for Everton mellom 2018 og 2022.

Ifølge Opta ble Richarlison med det den første spilleren som har scoret mot Everton både borte og hjemme i en sesong etter å ha spilt for dem tidligere. 26-åringen scoret også kampens første mål da Tottenham vant 2-1 hjemme på lille julaften i fjor.

En snau halvtime senere utlignet Dominic Calvert-Lewin da Guglielmo Vicario rotet det til på en corner. Tottenham kunne likevel gå til pause med ledelse da Richarlison banket sitt andre mål i krysset, fire minutter før hvilen.

– Han er tilbake i sin gamle lekegrind og gjør dagen til et mareritt for sine gamle lagkompiser, utbrøt Viaplay-kommentator Kasper Wikestad.

Fire minutter på overtid slo Everton et frispark, som gikk via Cristian Romero, før Jarrad Branthwaite stanget inn utligningen. (NTB)

Richarlison
Foto: Reuters

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal