Hopp til innhold

Real Madrid knuste Valencia – Girona beholder tabelltoppen

Real Madrid hadde få problemer med å slå Valencia 5-1, men de hvitkledde er fortsatt to poeng bak Girona på toppen av tabellen i La Liga.

Girona vendte til 2-1-seier over Rayo Vallecano tidligere lørdag og befestet med det sin posisjon som lederlag i den spanske toppdivisjonen.

Real Madrid jakter nærmest og slo Valencia på hjemmebane. Dani Carvajal sendte de hvitkledde i ledelsen allerede etter tre minutter med et flott skudd.

Før pause la Vinicius Junior på til 2-0 da han brystet ballen i mål på innlegg fra Rodrygo. Like etter hvilen banket samme mann ballen i mål fra 17 meter, før Rodrygo la på til 4-0 minuttet etterpå.

Mot slutten ble også Rodrygo tomålsscorer, mens Hugo Duro reduserte for Valencia.

Real måtte klare seg uten stjernesigneringen Jude Bellingham i lørdagens duell. Engelskmannen, som har tatt La Liga med storm etter overgangen fra Borussia Dortmund i sommer, sliter med skade. (NTB)

Spain Soccer La Liga
Foto: Jose Breton / AP

Siste nytt

 • Casper Ruud tapte finalen i Mexico

  Casper Ruud måtte se seg slått av Jordan Thompson i finalen av Los Cabos-turneringen i Mexico. Mer enn ti måneder er gått siden nordmannens forrige tittel.

  Australieren plukket sin første ATP-tittel med settsifrene 6-3, 7-6. Thompson er rangert som verdens 40. beste tennisspiller.

  Senere lørdag måtte Ruud igjen tåle nederlag for Thompson. I tospann med William Blumberg røk Ruud ut i semifinalen i doubleturneringen mot Thompson og hans makker Max Purcell.

  Ruuds forrige ATP-finale var helt tilbake til 23. juli i fjor. Den endte imidlertid i tap for Andrej Rublev. Hans siste turneringsseier kom i Estoril 9. april.

  Før nattens oppgjør hadde Ruud og Thompson møttes tre ganger. Nordmannen vant de to første kampene, før Thompson danket Ruud ut i 1. runde av prestisjetunge Wimbledon i 2021.

  I september 2022 var 25 år gamle Ruud rangert som verdens nest beste tennisspiller etter at han tok seg til finale i US Open. Siden har han falt på ATP-rankingen, og ved inngangen til denne ukens turnering i Mexico var Snarøya-mannen rangert som nummer tolv.

  Allerede til uken går Ruud i gang med ATP500-turneringen i Acapulco, også det på mexicansk jord.

  Casper Ruud
 • Casper Ruud tapte finalen i ATP-turneringen

  Casper Ruud måtte se seg slått av Jordan Thompson i finalen av Los Cabos-turneringen i Mexico.

  Australieren plukket sin første ATP-tittel med settsifrene 6-3, 7-6. Thompson er rangert som verdens 40. beste tennisspiller.

  Ruuds forrige ATP-finale var helt tilbake til 23. juli i fjor. Den endte imidlertid i tap for Andrej Rublev. Hans siste turneringsseier kom i Estoril 9. april.

  (NTB)

 • Arsenal utklasset Newcastle - to poeng bak serielederen

  Arsenal tok sin femte strake seier i Premier League da de utklasset Newcastle lørdag kveld.

  London-klubben vant til slutt hele 4-1. Deres første mål var et selvmål av Botman, før Havertz, Saka og Kiwior scoret hvert sitt. Newcastle fikk en trøstescoring på tampen, men var aldri i nærheten av å tukte Arsenal.

  Arsenal beholder tredjeplassen på tabellen, men puster nå både City og Liverpool i nakken. Sistnevnte leder serien med 12 kamper igjen å spille. City er ett poeng bak Liverpool, mens Arsenal er ett poeng bak City igjen.

  Martin Ødegaard var ikke involvert i noen av målene. Han ble byttet ut et kvarter før slutt.

  Martin Ødegaard feirer et av kveldens mål sammen med Gabriel.

Sendeplan

Kl. Program Kanal