Hopp til innhold

Rafn Pálmason ferdig i Lillestrøm

Pálmi Rafn Pálmason skal ifølge islandske Fotboldi være ferdig i Lillestrøm. Kontrakten til midtbanespilleren gikk ut etter sesongen, og nå bekrefter han at han ikke ønsker å forlenge. Pálmason, som tidligere har spilt for Stabæk, utelukker ikke en retur til Island.

Pálmi Rafn Pálmason
Foto: Teigen, Trond Reidar / SCANPIX

Siste nytt

 • Lagkamerat om Mbappé: – Føler seg litt bedre

  Frankrike-stjernen Kylian Mbappé skal gjennom flere undersøkelser foran EM-kampen mot Nederland. Han er angivelig på bedringens vei.

  Det sier lagkameraten William Saliba to dager etter at Mbappé brakk nesa i EM-åpningen mot Østerrike. Det er ennå ikke fastslått om stjernespissen kan rekke fredagens Nederland-møte.

  – Jeg traff ham i morges, og han følte seg litt bedre. Jeg tror han skulle gjøre flere tester, og jeg vet ikke noe mer. Men han virket litt bedre, sa Saliba på en pressekonferanse onsdag.

  Mbappé må spille med en maske dersom han skal i aksjon i flere EM-kamper. Nesen hans ble brukket da han traff skulderen til Østerrikes Kevin Danso i en hodeduell mandag kveld.

  Tirsdag meldte flere franske medier at Nederland-kampen kommer for tidlig for Mbappé, men det franske fotballforbundet har ikke bekreftet dette.

  – Nyhetene er ganske betryggende i den forstand at det ikke er planlagt noen operasjon i umiddelbar fremtid. Når det gjelder hans deltakelse i resten av turneringen, er det litt for tidlig å gi en tidshorisont, sa nasjonens fotballpresident Philippe Diallo tirsdag.

  (NTB)

  APTOPIX Euro 2024 Soccer Austria France
  Foto: Alessandra Tarantino / AP
 • Bodø/Glimt møter RFS eller Larne i mesterligakvalifiseringen

  Det blir latvisk eller nordirsk motstand for Bodø/Glimt i mesterligakvalifiseringens andre runde.

  Trekningen ble gjennomført i Uefas hovedkvarter i Sveits onsdag.

  RFS fra Latvia og Larne fra Nord-Irland møtes i 1. kvalifiseringsrunde, og vinneren skal altså opp mot den norske seriemesteren.

  Glimt åpner med hjemmekamp. Kampene spilles 23./24. og 30/31. juli.

  Det er i alt fire kvalifiseringsrunder før mesterligaens ligaspill, som er nytt for året. Det betyr at Glimt må forsere tre hindre for å bli det første norske laget i hovedturneringen siden 2007.

  (NTB)

  Bodø/Glimt jubel
  Foto: BILDBYRÅN
 • Brussel sier nei til å arrangere Belgia-kamp mot Israel

  Myndighetene i Brussel ønsker ikke å være vertskap for nasjonsligamøtet mellom Belgia og Israel i fotball. Krigen i Gaza skaper en sikkerhetshodepine.

  Det er ordfører Benoit Hellings i den belgiske hovedstaden som opplyser at de ikke ønsker å arrangere den aktuelle landskampen. Planen var at oppgjøret skulle spilles på Stade Roi Baudouin i Brussel 6. september.

  Hundrevis av propalestinske demonstranter har gjentatte ganger tatt til gatene i Brussel siden starten av krigen mellom Israel og Hamas i fjor. I forrige måned ble billettsalget til nasjonsligakampen satt på pause på grunn av sikkerhetshensyn.

  – I dag synes det klart at gjennomføringen av en slik kamp i hovedstaden vår utvilsomt vil provosere fram store demonstrasjoner og kompromittere sikkerheten til både tilskuere, spillere, beboere og våre politistyrker, sier Hellings i en uttalelse.

  Brussel har vært i sikkerhetsberedskap siden før krigen i Gaza startet, og Belgia har gjentatte ganger vært rammet av ekstremistiske angrep.

  Belgia spiller for tiden EM i Tyskland. Der tapte laget sin første gruppekamp mot Slovakia.

  (NTB)

  RFmVJph0cvs
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal