– Ja, det er godt å koble av fra hockeyen iblant. Nå nyter vi dagen med litt "korv" i sola, sier Martin Røymark når NRK kommer på besøk i solveggen i Stockholm.
Han og resten av hockeylaget nyter grillstunden, der maten blir tilberedt av en bukseløs kokk. Forkleet er imidlertid på plass på fysioterapeut Lars Erik Borgersen – pølsekokk for anledningen.
Stemningen er meget høy mens gutta venter på andre periode av pølseserveringen.
– Er det nok pølser?
– Det er rikelig, sier kokken.
– Husk at Skrøder skal ha fire, roper én fra benken og høster latter.
– Det er godt med norske pølser når man har bodd for lenge i Sverige, sier Modo-spiller Per Åge Skrøder.
– Skal Hviterussland og Sveits også grilles nå?
– Ja, nå skal vi først se om det funker mot Hviterussland. Gjør det det, skal vi grille hver dag, sier Jonas Holøs.
– Hvordan er stemningen etter to stygge tap mot
og ?– Vi tenker ikke så mye på det i dag. Nå koser vi oss med norske pølser og har det fint, sier en avslappet Holøs.
Norge har spillefri i VM torsdag og fredag, før møtene med Hviterussland og Sveits lørdag og søndag.