NRK Meny

Padling

 • Gjør seg klar for junior-EM

  Torsdag starter junior-VM i padling, og rogalendingen Elise Erland fra Tysvær Kano- og Kajakklubb representerer Norge. Sammen med Thea Røsten padler hun K2, 500 meter. Mesterskapet avholdes i Plovdiv i Bulgaria. Turneringen streames direkte her.

  Elise Erland og Thea Røsten
  Foto: Lavrans Eikje / Tysvær Kano og Kajakklubb
 • Sterk 7. plass i junior-EM

  Søndag gikk finalen på K2 500 meter under junior-EM i Auronzo, Italia. Elise Erland fra Tysvær Kano og Kajakklubb padlet sammen med Thea Røsten fra Strand KK. De ble til slutt nummer syv i et svært tøft felt.

  Elise Erland og Thea Røsten
  Foto: Lavrans Eikje / Tysvær Kano og Kajakklubb
 • Norsk EM-bronse i padling

  Eivind Vold padlet i mål til fjerdeplass i EM, men etter norsk protest ble han flyttet opp til bronse. – Hviterusseren klarte ikke å styre båten sin og dunket borti Eivind. Han ble veldig hindret, forklarer sportssjef Eirik Verås Larsen.

  Vold
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Ullvang tatt ut til World Cup

  Lars Magne Ullvang fra Tysvær Kano og Kajakklubb er tatt ut til World Cup i Ungarn i mai. Han skal padle K21000 meter, og K4 500 meter.

  Lars Magne Ullvang
  Foto: Norges Padleforbund
 • Sterk padling av Elise Erland

  Norges Cup på 200 og 500 meter og NM maraton i padling ble arrangert i helgen. Fra Tysvær KKK var det Elise Erland som markerte seg sterkest, med NM-tittel i maratonpadling for junior i dag. I går tok hun 2. plass på K1 500m og 3. plass på K1 200m.

Siste nytt

 • Deumeland utskrevet

  Starts Jonas Deumeland ble fraktet bort på båre under klubbens oppgjør mot Strømsgodset i går. Klubben melder på sin nettside at tyskeren ble skrevet ut fra sykehus litt etter 23.30 i går kveld. – Jeg har litt smerter, men det går bra, sier keeperen.

  Jonas Deumeland
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Ruud faller på verdensrankingen

  Tennisspiller Casper Ruud går fem plasser ned på den siste ATP-rankingen og er nå på 143. plass. Rafael Nadal beholder posisjonen som verdensener. Nordmannen er for tiden i USA og forbereder seg til kvalifiseringen til US Open.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • Carlsen vant etter maratonparti

  Etter hele seks og en halv time klarte endelig Magnus Carlsen å ta innersvingen på Sergej Karjakin og vinne i Sinquefield Cup i sjakk i USA. – Jeg er veldig glad nå. Jeg gjorde alt, sa Carlsen i intervjuet etterpå ifølge NTB.

  Magnus Carlsen
  Foto: Patrick Huerlimann / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Bodø/Glimt - Odd