NRK Meny

Padling

 • Sterk padling av Elise Erland

  Norges Cup på 200 og 500 meter og NM maraton i padling ble arrangert i helgen. Fra Tysvær KKK var det Elise Erland som markerte seg sterkest, med NM-tittel i maratonpadling for junior i dag. I går tok hun 2. plass på K1 500m og 3. plass på K1 200m.

 • Padle-bronse til Eivind Vold

  Eivind Vold (22) fikk bronse på 5000 meter padling under EM i Plovdiv i Bulgaria.

  Oslo-padleren gikk i brudd, først i firemannsbrudd, så i tremannsbrudd, og fikk til slutt bronsemedalje.

  Eivind Vold
 • Ullvang/Teland på 7.-plass i EM

  Lars Magne Ullvang og Hakeem Teland padlet inn til en 7.-plass på K2 500 meter under EM i bulgarske Plovdiv søndag. Til slutt endte den norske båten 3,28 sekunder bak Ungarn.

  Den ungarske vinnerbåten besto av Bence Nadas og Sandor Totka.

  Hakeem Teland
  Foto: NRK
 • 7. plass i padle-EM

  Lars Magne Ullvang fra Tysvær padlet i dag inn til 7. plass i EM-finalen på K2 500 meter i Bulgaria, sammen med Hakeem Teland fra Fana KK. Det var første gang nordmenn padlet finale i et seniormesterskap siden Eirik Verås Larsen vant OL-gull i 2012.

  Lars Magne Ullvang og Hakeem Teland
  Foto: Lavrans Eikje
 • Til finale i padle-EM

  Lars Magne Ullvang i Tysvær kano og kajakklubb er klar for A-finale i EM i padling på K2 500 meter i Bulgaria. Sammen med Hakeem Teland fra Fana KK sikret Ullvang finalebilletten ved å bli nummer to i semifinalen. Finalen padles søndag formiddag.

Siste nytt

 • Bråten ble tredjemann i USA

  Øystein Bråten hevet seg fra kvalifiseringen og slo til med tredjeplass i slopestylefinalen under verdenstouren i fristil i Breckenridge.

  Øystein Bråten
  Foto: Norfreeski
 • Tredjeplass på Røisland

  20-åringen fra Høvik kom seg inn på pallen i Dew Tour i kveld. Han endte fem poeng bak Max Parrot fra Canada som vant slopestyle-konkurransen. Ståle Sandbech kom på niendeplass og Emil Ulsletten endte på 12.- plass.

  Røisland
  Foto: Matthew Stockman / AFP
 • Legkov legger ikke opp

  Aleksander Legkov sin trener, Markus Cramer er irriitert på Aftonbladet sin artikkel om at Legkov legger opp. – Legkov venter på beslutningen fra CAS og vil da bestemme seg for sin sportslige fremtid, sier han til NRK.

  Markus Cramer, russisk langrennstrener
  Foto: Arild Samsvik / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal