NRK Meny
Normal

– Glad jeg slipper folk som er forbanna

ST. ANDREWS (NRK.no): British Open-runden lørdag er utsatt til søndag. Det vil Suzann Pettersen bruke til sin fordel.

Pettersen

Suzann Pettersen er optimist før maratondagen i British Open søndag.

Foto: Scott Heppell / Ap

– Når vi driver med utendørsidrett er dette slike ting som skjer, sier Pettersen til NRK.no.

 Na Yeon Choi

Choi Na Yeon leder British Open.

Foto: RUSSELL CHEYNE / Reuters

Vind stoppet golfturneringen British Open på St. Andrews. Lørdag kveld ble det bestemt å utsette runden til søndag morgen. Det betyr en maratondag for Suzann Pettersen som kjemper i toppen i turneringen.

Overrasket «Tutta»

– Jeg så ikke dette komme da jeg var ute og løp en tur i dag tidlig. Det er litt overraskende at det ble såpass vind og at runden utsettes. Men sånn er det. Det kan bli en fordel for meg, sier Pettersen.

Pettersen er på en delt fjerdeplass - tre slag bak Choi Na-yeon fra Sør-Korea. Søndag skal det spilles 36 hull, og ikke 18 som egentlig var planen.

– Først og fremst er jeg glad for at jeg bor så nærme banen, og ikke sammen med mange av de andre spillerne. Da slipper jeg å føle på den negative energien og høre på folk som diskuterer og er forbanna, sier Pettersen til NRK.

«All in»

Pettersen starter 3.-runden sin allerede fem over sju lokal tid (én time bak Norge), ifølge NTB. På ettermiddagen spiller hun sisterunden.

– Jeg er veldig avslappet og nå trenger vi nødvendigvis ikke spille i disse dårlige forholdene. Nå er det «all in» i morgen, sier Tutta.

Marianne Skarpnord er på en foreløpig 29. plass.

Siste nytt

 • Tror Zlatan er tilbake før nyttår

  Zlatan Ibrahimovic er fortsatt under opptrening i Manchester United etter fjorårets skade, men manager José Mourinho mener svensken nærmer seg et comeback. – Han er ikke tilbake neste uke eller om et par uker, men tror jeg han er tilbake i løpet av 2017? Ja. Men det er bare en følelse, sier Mourinho på pressekonferansen før helgens kamp.

  SOCCER-ENGLAND-BOU-MUN/
  Foto: Hannah McKay / Reuters
 • Fransk proffrytter omkom

  Proffsyklisten Mathieu Riebel (20) mistet livet da han kolliderte med en ambulanse under et etapperitt i Tour de Nouvelle-Caledonie fredag, melder NTB. Ulykken skjedde i en bratt utforkjøring, i høy hastighet.

  Ribel døde momentant.

 • Rønning inn i utøverkommisjon

  Eldar Rønning (35) er valgt til medlem i Den europeiske olympiske komités (EOC) utøverkommisjon. Det ble klart under EOCs utøverforum i Monte Carlo fredag. I en pressemelding sier den tidligere langrennsløperen at han vil rette et spesielt fokus mot studier i kombinasjon med idrett.

  Eldar Rønning
  Foto: Kjartan Haugen / Norges Idrettsforbund

Sendeplan

Kl. Program Kanal