NRK Meny
Normal

– Glad jeg slipper folk som er forbanna

ST. ANDREWS (NRK.no): British Open-runden lørdag er utsatt til søndag. Det vil Suzann Pettersen bruke til sin fordel.

Pettersen

Suzann Pettersen er optimist før maratondagen i British Open søndag.

Foto: Scott Heppell / Ap

Artikkelen er flere år gammel.

– Når vi driver med utendørsidrett er dette slike ting som skjer, sier Pettersen til NRK.no.

 Na Yeon Choi

Choi Na Yeon leder British Open.

Foto: RUSSELL CHEYNE / Reuters

Vind stoppet golfturneringen British Open på St. Andrews. Lørdag kveld ble det bestemt å utsette runden til søndag morgen. Det betyr en maratondag for Suzann Pettersen som kjemper i toppen i turneringen.

Overrasket «Tutta»

– Jeg så ikke dette komme da jeg var ute og løp en tur i dag tidlig. Det er litt overraskende at det ble såpass vind og at runden utsettes. Men sånn er det. Det kan bli en fordel for meg, sier Pettersen.

Pettersen er på en delt fjerdeplass - tre slag bak Choi Na-yeon fra Sør-Korea. Søndag skal det spilles 36 hull, og ikke 18 som egentlig var planen.

– Først og fremst er jeg glad for at jeg bor så nærme banen, og ikke sammen med mange av de andre spillerne. Da slipper jeg å føle på den negative energien og høre på folk som diskuterer og er forbanna, sier Pettersen til NRK.

«All in»

Pettersen starter 3.-runden sin allerede fem over sju lokal tid (én time bak Norge), ifølge NTB. På ettermiddagen spiller hun sisterunden.

– Jeg er veldig avslappet og nå trenger vi nødvendigvis ikke spille i disse dårlige forholdene. Nå er det «all in» i morgen, sier Tutta.

Marianne Skarpnord er på en foreløpig 29. plass.

Siste nytt

  • NIF betalte 850.000 for omtale

    Norges Idrettsforbund betalte om lag 850.000 kroner for en avtale med nettsiden nettstedet Around the Rings i forkant av ungdoms-OL, skriver VG. Skribentparet Ed og Sheila Hula hadde som oppgave å skrive om arrangementet.

    – Vurderingen fra NIF var at man ønsket å få mest mulig og best mulig innhold i publikasjonen som leses av hele den olympiske familien, både sponsorer, medlemmer, komiteer og medieselskaper. Derfor valgte man å betale for reise og opphold for å få innholdet, sier Niels Røyne i Norges Idrettsforbund til avisen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal