Hopp til innhold

Olivier Giroud kan miste VM

I en duell smalt hodene til Chelsea-spissen og USAs midtstopper Matt Miazga under kampen mellom Frankrike og USA. Begge blødde kraftig fra hode og ble nødt til å forlate kampen. Det uerfarne amerikanske laget holdt Frankrike til 1-1.

olivier-giroud-frankrike-usa-fotball
Foto: JEFF PACHOUD / AFP

Siste nytt

 • Sødal semifinaleklar i EM – flere båter til B-finale

  Oskar Sødal vant sitt oppsamlingsheat og er klar for semifinale i lettvekt singlesculler under EM i roing i München. Fire norske båter skal ro B-finale.

  Sødal ble nummer fire i kvalifiseringsheatet torsdag, men slo tilbake med god fart. Han tok tidlig teten og kontrollerte inn til semifinale.

  Dobbeltfireren ved Jan Oscar Stabe Helvig, Jonas Juel, Erik Andre Solbakken og Kristoffer Brun slo Sverige i C-finalen.

  Thea Helseth og Jenny Marie Rørvik ble nummer fire i semifinalen i dobbeltsculler og skal ro B-finale lørdag formiddag.

  Lars Benske og Ask Tjøm skal ro B-finale i lettvekt dobbeltsculler. De måtte ro oppsamlingsheat etter å ha havnet på tredjeplass i kvalifiseringsheatet torsdag. Fredag fant de heller ikke toppfarten og ble nummer fire.

  Lettvektsdobbeltsculleren ved Oda Aagesen og Maia Emilie Lund skal også ro B-finale etter at de havnet sist i sitt oppsamlingsheat. Den finalen går søndag formiddag.

  Ole Amund Storlien, Petter Myhre Tufte, Andreas Erichsen Berge og Mathias Foyner Wie havnet sist i oppsamlingsheatet for firere og skal ro B-finale lørdag formiddag. De var i mål 18 sekunder bak den siste finaleplassen. (NTB)

  Roing Mediedag
  Foto: Javad Parsa / NTB
 • Norsk nedtur i svømme-EM

  Henrik Christiansen svømte det innledende heatet i 800 meter fri under langbane-EM i svømming i Roma og resultatet ga ingen norsk jubel.

  Tiden hans holdt til en 12. plass og han står som annen reserve til semifinalen. Muligheten for videre deltakelse i øvelsen er marginal.

  Christiansen svømte på tiden 7.53,82 i forsøket.

  Det holdt til en sjetteplass i heatet og status som annen reserve. Det skilte 1,34 sekunder til den siste direkte kvalifiseringsplassen til semifinalene.

  Jon Jøntvedt greide ikke å ta seg til semifinale i samme heat som Christiansen. Jøntvedt var i mål på tiden 8.20,88. (NRK/NTB)

  Sommer-OL i Tokyo 2021
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Bekreftet: Glimt enig med AGF om kjøp av Albert Grønbæk

  Det opplyser AGF i en børsmelding. I meldingen kommer det fram at de siste detaljene rundt spillerens personlige betingelser, samt den obligatoriske legesjekken, mangler.

  Danske B.T. skriver fredag at Bodø/Glimt er blitt enige med den danske klubben AGF om et kjøp av midtbanespilleren Albert Grønbæk.

  Ifølge avisen har Glimt betalt over 20 millioner danske kroner, det tilsvarer i så fall 26 millioner norske kroner. B.T. hevder videre at klubben aldri har betalt så mye for å hente en spiller til klubben. Grønbæk skal være på vei til Bodø for å gjennomføre en medisinsk sjekk.

  I juni meldte B.T. at AGF (Aarhus Gymnastikforening) avslo et bud på omkring halvparten så mye for Grønbæk.

  Tredje kvalifiseringsrunde til Champions League 2022/2023: Bodø/Glimt - Zalgiris Vilnius (5-0)
  Foto: Mats Torbergsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 52 klipp
Sport
Spiller nå
Her stagediver Vetle Sjåstad Christiansen etter den fjerde Blink-seieren 00:55
Neste