NRK Meny
Normal

Okparaebo nest sist i Zürich

Veronica Campbell-Brown vant 100 meteren under årets nest siste Diamond League-stevne i Zürich, men det var bare såvidt.

Video Ezinne nest sist

Ezinne Okparaebo møtte verdenstoppene Carmelita Jeeter og Veronica Campbell-Brown på 100 meteren i Zürich torsdag kveld. Og begge ble som forventet for sterke for Ezinne.

Blant de raskeste var det ikke mye om å gjøre, men Campbell-Brown trakk det lengste strået, og løpte inn til førsteplassen med samme tid som Carmelita Jeeter på plassen bak.

Målfoto viste at jamaikanske Campbell-Brown ikke var mer enn en hake foran.

Okparaebo løpte inn til nest siste plass, men hadde ikke forventninger om å slå sine amerikanske og jamaikanske konkurrenter. Sprinteren tok resultatet med godt mot, målsetting før løpet var å ikke ende sist.

– Jeg må ta dette som erfaring, det er jo finalen for de aller, aller beste i verden. Det tar tid, sa hun til NRK etter løpet.

Siste nytt

 • Singh klar for Sarpsborg

  Den tidligere VIF-profilen Harmeet Singh er tilbake i norsk fotball. Midtbanespilleren signerte i dag en 1,5-årskontrakt med Sarpsborg.

  – Sarpsborg 08 har et lag der alle gir alt for hverandre. Et tøft og robust lag, sier Singh til sarpsborg08.no.

  Harmeet Singh
  Foto: Sarpsborg 08
 • Birkeland går stafetten

  Lars Helge Birkeland går inn på stafettlaget, sammen med brødrene Bø og Emil Hegle Svendsen. Det betyr at Erlend Bjøntegaard er vraket, til tross for at Bjøntegaard blant annet havnet på en kanonsterk femteplass på 10km sprint tidligere i OL.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skiskyting menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Positiv b-prøve for Krusjelnitskij

  Aleksandr Krusjelnitskijs b-prøve viser spor av meldonium. Det bekrefter Russlands olympiske komite i en pressemelding. Krusjelnitskij spilte for OURs lag i mixed curling, som tok bronse.

  Hvis laget nå diskvalifiseres, blir det norsk bronse.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin
Mester mot legende i vintersport
Mester mot legende i vintersport