NRK Meny
Normal

Okparaebo nest sist i Zürich

Veronica Campbell-Brown vant 100 meteren under årets nest siste Diamond League-stevne i Zürich, men det var bare såvidt.

Video Ezinne nest sist

Ezinne Okparaebo møtte verdenstoppene Carmelita Jeeter og Veronica Campbell-Brown på 100 meteren i Zürich torsdag kveld. Og begge ble som forventet for sterke for Ezinne.

Blant de raskeste var det ikke mye om å gjøre, men Campbell-Brown trakk det lengste strået, og løpte inn til førsteplassen med samme tid som Carmelita Jeeter på plassen bak.

Målfoto viste at jamaikanske Campbell-Brown ikke var mer enn en hake foran.

Okparaebo løpte inn til nest siste plass, men hadde ikke forventninger om å slå sine amerikanske og jamaikanske konkurrenter. Sprinteren tok resultatet med godt mot, målsetting før løpet var å ikke ende sist.

– Jeg må ta dette som erfaring, det er jo finalen for de aller, aller beste i verden. Det tar tid, sa hun til NRK etter løpet.

Siste nytt

 • Wolff Eikrem frigitt

  Magnus Wolff Eikrem er frigitt fra Seattle Sounders, etter kun en halv sesong i klubben. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

  Det ble 17 kamper og to mål for midtbanespilleren i MLS, der kun seks av kampene var fra start.

  Magnus Wolff Eikrem
  Foto: Ted S. Warren / AP
 • Son signerte forlenget med Spurs

  Tottenhams sørkoreanske stjerne Son Heung-min har signert en ny kontrakt med London-klubben som gjelder til sommeren 2023.

  26-åringen har scoret 47 mål på 140 kamper for Tottenham siden han ble hentet fra tyske Leverkusen sommeren 2015.

  South Korea Heung-Min Son
  Foto: Lee Jin-man / AP
 • Løkberg til Brann

  Brann har sikret seg Ranheim-profilen Kristoffer Løkberg. Det melder bergensklubben på sin hjemmeside. 26-åringen har imponert på Ranheims midtbane så langt i eliteserien, og vært ønsket i Brann en stund. – Det er litt vemodig, sa han til brann.no

  Eliteserien i fotball 2018. Ranheim møter Sarpsborg.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis
X Games Minneapolis -- Menn BMX Street Finale | Dave Mirra's BMX Park beste triks
X Games Minneapolis -- Menn Motorcross Quaterpipe High Air Finale | Menn BMX Big Air Finale | Menn Motorcross Freestyle Finale