Ødegaard fikk treningshvile

Landslagssjef Lars Lagerbäck endret planene og droppet mandagstreningen før Spania-kampen lørdag. Den går foran et utsolgt Ullevaal stadion.

Spillerne som er tatt ut til de kommende EM-kvalkampene, skulle ha trent på Åråsen, men det ble det ingenting av. Hovedparten av spillerne i den norske troppen var i aksjon for sine respektive klubber i løpet av helgen.

Blant annet spilte Martin Ødegaard for Real Sociedad søndag kveld. Det var hans tredje kamp på bare åtte dager i La Liga.

Dermed ble mandagen benyttet til restitusjon for ham og de andre. Første fellestrening på samlingen blir dermed tirsdag. (NTB)

Ødegaard
Foto: Stian Lysberg Solum / Stian Lysberg Solum

Siste nytt

 • Ny remis for Carlsen

  Magnus Carlsen spilte remis for andre dag på rad da han møtte kinesiske Wang Hao på den åttende dagen av turneringen på Isle of Man fredag.

  Nordmannen spilte med svarte brikker mot kineseren, men etter 31 trekk ble spillerne enige om remis. Dette var andre dag på rad Carlsen spiller remis. Torsdag gjorde 28-åringen det samme mot Kirill Aleksejenko. Før det hadde han to strake seire på Isle of Man.

  Med resultatet har Carlsen 5,5 poeng av 8 mulige, det samme som motstander Hao. Med det er nordmannen et halvt poeng bak ledertrioen Fabiano Caruana, Levon Aronian og David Guijarro. De to førstnevnte møttes og spilte remis fredag.

  Det gjenstår tre runder av turneringen.

  Norway Chess
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Tre slag over par i Frankrike

  Kristoffer Reitan fikk det ikke helt til å stemme på den andre dagen av Open de France i golf i Paris. Han klarte likevel cuten med god margin.

  Reitan startet turneringen med å gå tre slag under par torsdag.

  Fredag ble det tre slag over par, noe som førte til at han falt 18 plasser på resultatlisten. Nordmannens par etter to dager holder til en 31.-plass.

  U.S. Open - Round One
  Foto: Andrew Redington / AFP
 • Bulgarias landslagssjef går av

  Krasimir Balakov går av som landslagssjef for Bulgaria, skriver Sky Sports. Både han og forbundet har vært i hardt vær etter rasismeskandalen under kampen mot England. Sky Sports mener å vite at det er flere som går av i solidaritet med Balakov.

  krasmir balakov
  Foto: TONY O'BRIEN

Sendeplan

Kl. Program Kanal