Hopp til innhold

Siste nytt

 • Klart for etterlengtet Jarstein-comeback

  Rune Almenning Jarstein skal lørdag vokte buret for Hertha Berlin for første gang på 468 dager. Det skjer i en treningskamp mot Babelsberg.

  Jarstein har ikke spilt en kamp siden han fikk korona i april i fjor. Da ble han virkelig dårlig og lagt inn på sykehus i Berlin hvor han fikk antibiotikabehandling. Deretter fikk han påvist en hjertemuskelbetennelse før en kneskade krevde operasjon, skriver NTB.

  Fotball, VM-kvalifisering: Trening med Norges herrelandslag
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Ransakingen av Tour de France-lag var ledd i større dopingetterforskning

  Torsdag morgen ble hotellet til Tour de France-laget Bahrain Victorious ransaket av dansk politi. Der skal mulig dopingbruk ha blitt etterforsket, opplyser EU-organet Eurojust timer før rittstart i København.

  – Politiet og juridiske myndigheter i Frankrike, Belgia, Spania, Kroatia, Italia, Polen og Slovenia har stått for en koordinert innsats mot bruken av ulovlige stoffer i sykkelsporten. Etter en forespørsel fra franske myndigheter utførte dansk politi en ransakelse på ett av Tour de France-hotellene i København, heter det i en uttalelse.

  Saken ble åpnet 11. mai, og torsdagens aksjon ble støttet av både Eurojust og Europol.

  Det står ingenting i uttalelsen om funnene på sykkellagets hotell, ifølge NTB.

  Denmark Cycling Tour de France Police Raids
  Foto: Bo Amstrup / AP
 • Regn kan skape trøbbel i Tour de France – fare for torden

  Sol og 25 grader kan raskt erstattes av kraftige regnbyger under fredagens åpningsetappe i Tour de France i København.

  – Dessverre kommer det en front med nedbør som treffer en gang mellom 17 og 18. Det kan fort bli kraftige lokale byger. Sol og varme kan være plagsomt, men regn er jo det verste med fare for skade. Det skumleste er at det er fare for tordenbyger, forteller meteorolog Roar Teigen til kanalen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste