NRK Meny

Norsk duo til VM-semifinale

Det norske sandvolleyballparet Christian Sørum og Hendrik Mol slo søndag Brasil 2-0 og er nå klare for semifinalen i U21-VM i Kypros, skriver NTB. Seieren over André Loyola og Vinicius Costa var sterk. Brasilianerne er rangert som nummer to i verden i sin klasse, men tapte i strake sett for Sørum/Mol.

Neste utfordring for den norske duoen blir 4.-seedede Michal Bryl og Kacper Kujawiak fra Polen. Sørum/Mol er seedet som åttende beste par på herresiden. De har vunnet seks av sine sju kamper i U21-VM. Semifinalen spilles søndag ettermiddag. Bronsekamp og finale går av stabelen samme dag.

Siste nytt

 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Islands fotballkvinner slo Tyskland

  Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.

  Germany Soccer Women WCup Iceland
  Foto: Thomas Frey / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund