Nordmennene på skuddhold

De norske gutta er på alle måter med etter 1. omgang av storslalåmåpningen i Sölden. Henrik Kristoffersen ligger på en sterk 3. plass, bare ti hundredeler bak ledende Gino Caviezel, mens Lucas Braathen (24/100 bak) er nummer fem og Leif Kristian Nestvold-Haugen (42/100 bak).

Kristoffersen tror det er fullt mulig å forbedre plasseringen i 2. omgang.

– Mer er mulig. 3. plass og en tidel bak er mer enn godkjent. Jeg må bare tørre i henget i 2. omgang. Det er det dette handler om, sier han til TV 2.

Aleksander Aamodt Kilde startet bra i 1. omgangen, men var uheldig og mistet skien.

– Det var ordentlig surt. Jeg var klar for å kjøre fort i dag. Jeg gamblet ikke, men jeg ga gass. Det må man hvis man skal henge med i den sporten her, sier den regjerende verdenscupvinneren sammenlagt til TV 2.

Fabian Wilkens er nummer 26 etter 1. omgang og får dermed også kjøre den andre. Patrick Haugen Veisten, Atle Lie McGrath og Timon haugan klarte ikke å kvalifisere seg for den andre omgangen.

Austria Alpine Skiing World Cup
Foto: Giovanni Auletta / AP

Siste nytt

 • Skal ha oppstått ny rasismeepisode

  Ein Start-tilskodar skal ha kome med rasistiske tilrop under laurdagens kamp mot Sandefjord. Det fortel Starts daglege leiar Christopher Macconnacher til Eurosport. Han seier at ein person på tribunen skal ha kome med rasistiske utsegn mot Sandefjords Brice Wembangomo.
  – Me har fått rapportar frå fleire om at vedkommande har gjort det, fortel MacConnacher. Starts supporterklubb Tigerberget har allereie ekskludert personen, opplyser dei på si Facebookside. MacConnaher reknar med at kjem ei rask avklaring rundt kva som skjer med tilskodarens tilgjenge til stadion.

  Eliteserien 2020 Start - Sandefjord 0-1.
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 • Milan-Hauge er koronasmittet

  Den norske Milan-spilleren Jens Petter Hauge har testet positivt for korona, skriver klubben på sin hjemmeside.

  Klubben skriver at Hauge, stjernekeeperen Gianluigi Donnarumma og tre andre fra klubben har testet positivt.

  De fem er blitt sendt i karantene umiddelbart. Ingen av dem har symptomer. AC Milan møter Roma hjemme på San Siro i Serie A i kveld.

  Som følge av de positive testene er alle de andre spillerne testet en gang til, men alle resultatene var negative.

  Hauge scoret sitt første mål for «rossoneri» i mesterligaoppgjøret mot Celtic på bortebane sist uke.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Spada / AP
 • Går mot disiplinærsak

  Det kan gå mot disiplinærsak for Kristiansund-spilleren Flamur Kastrati. Norges Fotballforbund følger standard prosedyrer i slike saker.

  – Vi har begynt å samle sammen opplysninger rundt saken og skal ha et møte ved 12-tiden mandag. Det er standard prosedyre i slike saker, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, til NTB.

  Etter møtet blir det trolig klart om NFF går videre med saken eller ikke, men mye tyder på at det vil komme med en reaksjon, men det er gjennom NFFs disiplinærutvalg.

  Flamur Kastrati
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal