NM i hopp 2014

 • Bardal avgjorde for Nord-Trøndelag

  Med et bestehopp på 102 meter i 2. omgang sikret Anders Bardal gull for Nord-Trøndelag i søndagens lag-NM i hopp i Skarbakken. De andre gullvinnerne er Andreas Stjernen, Johan Martin Brandt og Ole Marius Ingvaldsen. Sølvet i lagkonkurransen gikk til Oslo. Joachim Hauer, Jonas S. Øvergård, Harald Jonas Riber og Philip Sjøen utgjorde laget. Bronsen gikk til Akershus med Vegard Swensen, Halvor Egner Granerud, Rune Velta og Tom Hilde på laget.

 • Stjernen norgesmester i normalbakke

  Andreas Stjernen hoppet til NM-gull i normalbakke i Molde lørdag. Han vant foran Phillip Sjøen og Tom Hilde. Stjernen gjorde to svev på 96,5 og 97,5 meter i Skarbakken. Han sikret gullmedaljen med 3,7 poengs margin.

Siste nytt

 • Hovland bidro til halvpoeng

  Viktor Hovland og Paul Casey tapte den første duellen i foursome i Ryder Cup, men sammen med engelske Tommy Fleetwood i den andre parkampen gikk det bedre. De to ledet mot Justin Thomas og Patrick Cantlay i fourball, men amerikanerne utlignet mot slutten.

  – Jeg skulle gjerne ha sørget for litt flere poeng i dag, men jeg tror ikke det er mulig å ha det mer gøy enn jeg hadde det med Tommy i dag. Jeg håper vi får en sjanse til å rette opp resultatet i morgen, sa Hovland til Sky Sports.

  Amerikanerne leder 6-2 etter første dag med parspill. Europa er tittelforsvarer.

  Hovland og Fleetwood
  Foto: Charlie Neibergall / AP
 • Bayern München vant derbyet

  Tabelljumbo Greuther Fürth gikk offensivt til verks mot serieleder Bayern München, men måtte se seg slått 3-1 tross overtall i nesten en omgang.

  Håvard Nielsen og hans lagkamerater presset høyt og aggressivt fra start i Bayern-derbyet, men ble tatt på en kontring etter ti minutter. Gjestene doblet ledelsen før pause og økte den ytterligere selv om Benjamin Pavard ble utvist tidlig i den andre omgangen.

  Innbytter Cedric Itten nikket inn et trøstemål rett før slutt.

  Robert Lewandowski ville med scoring ha tangert legenden Gerd Müllers rekord på scoring i 16 bundesligakamper på rad, men kom ikke nærmere enn en avslutning i tverrliggeren. Han tvang også fram selvmålet som ga 3-0-ledelse.

  Bundesliga - Greuther Fuerth v Bayern Munich
  Foto: Andreas Gebert / Reuters
 • Mol/Sørum er årets lag i Europa

  Den suksessrike sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum ble fredag kåret til årets lag i Europa under en galla i Ljubljana.

  – Det er utrolig gjevt. Nå har vi vunnet EM og OL, som er enormt i volleyballsammenheng. Det er veldig stas å få en sånn pris. Det er kjekt at folk ser hva vi gjør i europeisk volleyball, sier Anders Mol til NTB.

  Duoen er allerede som 24- og 25-åring det mestvinnende europeiske laget gjennom tidende.

  – Det er veldig stas. Det er en stor pris i volleyballmiljøet, og det er gøy å vinne den etter en god sesong, sier makker Sørum.

  Sommer-OL i Tokyo 2021
  Foto: Heiko Junge / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal