NHL-start i London

Regjerende mester Anaheim Mighty Ducks skal åpne kommende NHL-sesong i London.

Stanley Cup-pokalen
Foto: Denis Poroy / AP

Det er første gang det spilles NHL-kamper i Europa.

Det er bare noen mil mellom Anaheims og Los Angeles Kings' hjemmebaner i California, men de reiser til London for å møtes i serieåpningen.

De møtes i første kamp 29. september, og returkampen spilles dagen etter. Begge kampene spilles på arenaen som tidligere het Millennium Dome.

Anledningen er feiringen av NHLs 90-årsjubileum.

Den hjemlige sesongen i Nord-Amerika åpner 3. oktober.

Dagen etter sesongåpner Patrick Thoresens Edmonton hjemme mot San Jose.

Ole Kristian Tollefsens Columbus møter Anaheim hjemme i sin første kamp 5. oktober.

For New Jersey Devils blir sesongen også spesiell. De skal innvie sin nye hjemmebane i Newark etter å ha holdt til i Meadowlands i Turnpike i hele sin historie.

Åpningskampen på den nye banen spilles 27. oktober, etter at laget har innledet sesongen med ikke mindre enn ni strake bortekamper.

Det skal som vanlig spilles 1230 grunnspillkamper før serien setter sluttstrek 6. april. Tre dager seinere begynner sluttspillet om Stanley Cup.

"All Star-kampen" spilles 27. januar i Atlanta.

Siste nytt

 • NFL beklager motstand mot kneling

  Lederen for det amerikanske fotballforbundet, Roger Goodell, sier nå at det var galt å nekte spillere å delta i fredelige protester mot rasisme ved å knele under nasjonalsangen. I en video beklager Goodell at forbundet ikke lyttet til spillerne.

 • LSK mister kapteinen sin

  LSK Kvinners kaptein, Anja Sønstevold, har signert for Fleury 91 i den franske toppligaen. Det skriver Romerikes Blad. LSK må dermed klare seg uten Sønstevold når Toppserien starter 3. juli. Sønstevold har 17 landskamper for Norge.

  – Det var egentlig ventet at dette skulle skje. Anja fikk ikke lov til å dra da hun fikk et tilbud i fjor sommer. Derfor lå det litt i kortene at hun ville få dra nå om det kom et tilbud, sier trener Hege Riise til avisen.

  cqPdfRs17Mw
  Foto: Fredrik Hagen
 • Vietnam: Fotball for fulle tribuner

  Fotball-ligaen i Vietnam startet opp fredag etter å ha vært stengt siden mars. Myndighetene tillatter fulle tribuner uten sosial distanse. På en kamp i Nam Dinh var det 30.000 tilskuere. Vietnam har bare hatt 328 smittede og ingen koronadødsfall.

  Fulle tribuner i Vietnam.
  Foto: Kham / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal