NRK Meny
Normal

Ndure: – Det som står om meg i media gjør vondt

Jaysuma Saidy Ndure har kommentert voldstiltalen på sin egen Facebook-profil.

Jays

LEI SEG: Jaysuma Saidy Ndure er lei seg for anklagen.

Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

I forrige uke ble det kjent at Ndure er tiltalt for vold og trusler mot sin tidligere samboer.

Ifølge tiltalen, datert 26. juni 2015, skal hendelsene ha skjedd gjentatte ganger i tidsrommet januar og november i fjor. Den inneholder seks punkter.

Nå skriver VG at Ndure har kommentert voldssaken på sin Facebook-profil.

«Dere har sikkert fått med dere at jeg er involvert i en trist sak. Jeg er kjempelei meg for å ha blitt beskyldt for dette, det er det verste!! Det som står om meg i media gjør vondt, men jeg vet sannheten og skal stå sterk i dette. Jeg har blitt oppdratt av min mor og bestemor og vil aldri slå en dame. Selvfølgelig vil jeg gjerne få forklart min side av saken, aller helst nå som det hagler med beskyldninger, men jeg vil ikke gå inn på det før i retten. Jeg vil at sannheten vil komme frem. Det er alltid to sider av en sak. Jeg ber dere om å ikke ta alt som står i media som sannhet», skriver sprinteren i en melding gjengitt av VG.

Friidrettsutøveren har nektet for straffskyld, og har isteden anmeldt eks-samboeren for legemsbeskadigelse. Den saken skal være henlagt, men den avgjørelsen har Ndures advokat varslet at vil bli påklaget.

Siste nytt

 • Manchester City til ligacupfinale

  Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale. I finalen på Wembley 25. februar er det vinneren av londonderbyet mellom Arsenal og Chelsea som venter.

  Joseph Pep Guardiola
  Foto: Stuart Franklin / Bongarts/Getty Images
 • Snøball mot Kristoffersen

  Henrik Kristoffersen raste etter at noen i publikum kastet en snøball på ham i 2. omgang i slalåmrennet i Schladming. Nordmannen endte nok en gang på andreplass bak Marcel Hirscher.

  ddd
 • Phil Neville overtar England

  Phil Neville er ansatt som ny sjef for Englands kvinnelandslag i fotball, med har en avtale som gjelder til EM-sluttspillet i 2021.

  Det opplyste Englands fotballforbund tirsdag. 41-åringen har en lang spillerkarriere bak seg i Manchester United, Everton og på Englands landslag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal