NRK Meny
Normal

Ndure: – Det som står om meg i media gjør vondt

Jaysuma Saidy Ndure har kommentert voldstiltalen på sin egen Facebook-profil.

Jays

LEI SEG: Jaysuma Saidy Ndure er lei seg for anklagen.

Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

I forrige uke ble det kjent at Ndure er tiltalt for vold og trusler mot sin tidligere samboer.

Ifølge tiltalen, datert 26. juni 2015, skal hendelsene ha skjedd gjentatte ganger i tidsrommet januar og november i fjor. Den inneholder seks punkter.

Nå skriver VG at Ndure har kommentert voldssaken på sin Facebook-profil.

«Dere har sikkert fått med dere at jeg er involvert i en trist sak. Jeg er kjempelei meg for å ha blitt beskyldt for dette, det er det verste!! Det som står om meg i media gjør vondt, men jeg vet sannheten og skal stå sterk i dette. Jeg har blitt oppdratt av min mor og bestemor og vil aldri slå en dame. Selvfølgelig vil jeg gjerne få forklart min side av saken, aller helst nå som det hagler med beskyldninger, men jeg vil ikke gå inn på det før i retten. Jeg vil at sannheten vil komme frem. Det er alltid to sider av en sak. Jeg ber dere om å ikke ta alt som står i media som sannhet», skriver sprinteren i en melding gjengitt av VG.

Friidrettsutøveren har nektet for straffskyld, og har isteden anmeldt eks-samboeren for legemsbeskadigelse. Den saken skal være henlagt, men den avgjørelsen har Ndures advokat varslet at vil bli påklaget.

Siste nytt

 • NRK sender X Games

  X Games i Minneapolis starter i natt, med menn skateboard kvalifisering klokken 02.00 norsk tid. Alt fra skateboard, BMX og motorcross i X Games kan du se på NRK.no.

  Norske Hermann Stene skal i aksjon i menn skateboard street kvalifisering fredag. Det kan du se på NRK 3 fra klokken 21.45.

  X Games Oslo 2018: Street skate
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Ronaldo spiller ikke mot Real

  Cristiano Ronaldo er ikke med på Juventus' treningsleir i USA. Dermed skal han, ifølge ESPN, ikke spille mot gamleklubben Real Madrid som Juventus møter i en treningsturnering der borte.

  Cristiano Ronaldo
  Foto: Miguel Medina / AFP
 • Burchnall i Östersund ut sesongen

  Tidligere Viking-trener Ian Burchnall har overbevist Östersund-ledelsen og skal trene Allsvenskan-laget minst ut årets sesong.

  Ian Burchnall
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport og musikk
Tour de France: 11. etappe
Tour de France: 11. etappe
Sport i dag
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical kvalifisering