Ndure: – Det som står om meg i media gjør vondt

Jaysuma Saidy Ndure har kommentert voldstiltalen på sin egen Facebook-profil.

Jays

LEI SEG: Jaysuma Saidy Ndure er lei seg for anklagen.

Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

I forrige uke ble det kjent at Ndure er tiltalt for vold og trusler mot sin tidligere samboer.

Ifølge tiltalen, datert 26. juni 2015, skal hendelsene ha skjedd gjentatte ganger i tidsrommet januar og november i fjor. Den inneholder seks punkter.

Nå skriver VG at Ndure har kommentert voldssaken på sin Facebook-profil.

«Dere har sikkert fått med dere at jeg er involvert i en trist sak. Jeg er kjempelei meg for å ha blitt beskyldt for dette, det er det verste!! Det som står om meg i media gjør vondt, men jeg vet sannheten og skal stå sterk i dette. Jeg har blitt oppdratt av min mor og bestemor og vil aldri slå en dame. Selvfølgelig vil jeg gjerne få forklart min side av saken, aller helst nå som det hagler med beskyldninger, men jeg vil ikke gå inn på det før i retten. Jeg vil at sannheten vil komme frem. Det er alltid to sider av en sak. Jeg ber dere om å ikke ta alt som står i media som sannhet», skriver sprinteren i en melding gjengitt av VG.

Friidrettsutøveren har nektet for straffskyld, og har isteden anmeldt eks-samboeren for legemsbeskadigelse. Den saken skal være henlagt, men den avgjørelsen har Ndures advokat varslet at vil bli påklaget.

Siste nytt

 • Svensson og Midtsjø vant duell

  AZ Alkmaar-spillerne Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø vant den norske duellen mot Martin Ødegaards Vitesse i kvartfinalen i den nederlandske cupen onsdag. Svensson var nest sist på hjemmelagets 1-0-scoring, mens Midtsjø var tredje sist. AZ vant 2-0.

  Landslaget fotball
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • RBK betaler fire millioner for Åsen

  Etter det NRK erfarer måtte Rosenborg ut med fire millioner kroner for å hente Gjermund Åsen fra Tromsø. Ranheim, som var klubben Tromsø i sin tid hentet Åsen fra, har i henhold til en videresalgsavtale krav på én million kroner av overgangssummen.

  Laster Twitter-innhold
 • Bolt legger fotballskoene på hyllen

  Usain Bolt har fra før av lagt løpeskoene på hyllen. Nå gir han også opp drømmen om en karriere på fotballbanen. – Det var moro så lenge det varte, sier verdensrekordholderen på 100 m og 200 m til Reuters. I fjor sommer trente han med Strømsgodset.

  Usain Bolt i Strømsgodset
  Foto: Christian Hellumsand/NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal