Hopp til innhold

Mol og Sørum stiller i EM til tross for sykdom

Landslagssjef Kåre Mol og teamet har besluttet ikke å hente inn en erstatter for Anders Mol. Han og Christian Sørum har registrert seg til EM i München.

Det opplyser Kåre Mol til NTB. Det er likevel stor spenning rundt hvordan det kommer til å gå etter en lang sykdomsperiode.

– Det er først og fremst usikkerhet rundt Anders' fysiske form. Han har vært i senga i seks dager med feber, sier Mol på telefon fra München.

Mol forklarer at sønnen har hatt en halsinfeksjon med feber som kan sammenlignes med en kraftig influensa. Mandag morgen var Mol feberfri. Det må han være ut dagen for at det er forsvarlig, opplyser Kåre Mol.

Den første kampen for Mol/Sørum går tirsdag ettermiddag. (NTB)

Sommer-OL i Tokyo 2021
Foto: Heiko Junge / NTB

Sportsnyheter

Treneren lo av nytt Haaland-show: – Født med det instinktet

Det var spilt under sju minutter av mesterligakampen mot FC København da Erling Braut Haaland scoret sitt første av to mål. Manageren både lo og ristet på hodet på sidelinjen, men tok nordmannen av banen i pausen.

Siste nytt

 • Skandalescener i Hareide-tap

  Kampen ble stoppet i andre omgang da Union Berlins tilskuere kastet bluss på banen i europaligakampen hjemme mot Åge Hareides Malmö. Politiet måtte bryte inn for å skille fansen. Lagene kom seg tilbake på banen, og i det 68. minutt scoret Sheraldo Becker og sikret tyskerne seieren.

  europaligaen
  Foto: Johan Nilsson/TT / NTB
 • United slapp med skrekken

  Manchester United havnet under i første omgang mot kypriotiske Omonia Nikosia borte i Europaligaen, men slo tilbake etter pause. Først ved Marcus Rashford etter 53 minutter, så var Anthony Martial frempå 10 minutter senere, før Rashford igjen scoret bortelagets tredje.

  I det 85. minutt reduserte Omonia, hvor Mix Diskerud spilte 72 minutter, men United sikret tre viktige poeng. Real Sociedad leder fortsatt gruppe E, etter at de slo Sheriff Tiraspol 2–0 torsdag kveld.

  Manchester United
  Foto: AFP
 • Molde overbeviste

  Molde klatret til en andreplass i gruppe F i Serieligaen etter å ha slått den irske serielederen Shamrock Rovers 3-0 på hjemmebane. Ola Brynhildsen scoret Moldes første to mål, før Etzaz Hussain punkterte kampen i det 58. minutt.

  Molde
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste