Moholdt sekunder fra EM-gull

Lars Moholdt gikk inn til EM-sølv på mellomdistansen i EM i skiorientering i Tyrkia fredag. Det skjedde etter en tett kamp om gullet mot svensken Erik Rost. Rost var bare tre sekunder foran nordmannen. Bronsen gikk til russeren Sergej Gorlanov.

Lars Moholdt
Foto: Norges Orienteringsforbund / NTB scanpix

Siste nytt

 • Eirik Bakkes sønn klar for Molde

  Johan Johannessen Bakke (17), sønn av den mangeårige Leeds- og Norge-profilen Eirik Bakke, er solgt fra Sogndal til Molde, opplyser klubbene mandag.

  Bakke fikk sin A-lagsdebut for Sogndal i 1. divisjon i september 2020, med faren som trener, og siden har han spilt jevnlig.

  Molde åpner sesongen med åttedelsfinale i NM mot Odd 13. mars. For tiden er laget på treningsleir i Spania, og Bakke er med dit. (NTB)

  Sogndal - Stjørdals-Blink
  Foto: Christian Blom / NTB
 • Verdenstoer ute av Australian Open

  Verdenstoer Aryna Sabalenka er ute av Australian Open etter å ha blitt slått ut av useedede Kaia Kanepi i 4. runden mandag.

  Hviterusseren vant et jevnt førstesett mot estiske Kanepi 7-5, men fikk så problemer.

  Kanepi feide gjennom annet sett med 6-2-seier, og med 6-6 i tredjesett måtte spillerne ut i tiebreak. Der vant den estiske overraskelsen 10-7, og hun satte dermed opp et møte mot polske Iga Swiatek.

  Swiatek, som vant Roland-Garros i 2020, trengte en snuoperasjon for å sende rumenske Sorana Cirstea ut av turneringen. Hun vant 5-7, 6-3, 6-3. (NTB)

  Australian Open Tennis
  Foto: Hamish Blair / AP
 • Tsitsipas videre i Australian Open etter tennisthriller

  Den greske tennisstjernen Stefanos Tsitsipas trengte fem sett og nesten fire timer på å beseire amerikanseren Taylor Fritz i Australian Opens 4. runde.

  Først helt mot slutten avgjorde verdensfireren. Tsitsipas brøt til 5-4-ledelse i det femte og avgjørende settet og kontollerte siden inn til seier.

  I kvartfinalen venter den 11.-seedede italieneren Jannik Sinner på Tsitsipas. Sinner vant tidligere mandag over hjemmehåpet Alex de Minaur på hardcourten i Melbourne. (NTB)

  Australian Open
  Foto: LOREN ELLIOTT / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal