Mjøndalen i trøbbel etter nytt tap

Nedrykkstruede Mjøndalen måtte vinne mot Odd for å komme seg unna den verste nedrykksfaren i Eliteserien. Og bortelaget åpnet best mandag da de gikk opp i ledelsen etter 24 minutter etter en scoring av Tonny Brochmann.

To minutter på overtid i første omgang slo imidlertid Odd og Torgeir Børven tilbake og utlignet til 1-1. I andre omgang var det imidlertid vertene som var best og som hadde de største sjansene. Odd slet likevel med effektiviteten foran mål, og Mjøndalen tok ledelsen i andre omgang etter 72 minutters spill.

Vetle Dragsnes sørget for jubel blant de tilreisende supporterne da han satte ballen i nettet etter fint forarbeid av Brochmann og Betten Hansen. Jubelen stilnet fort da Børven ble revet over ende foran mål. Ballen gikk i mål, men dommer hadde blåst straffe. Den satte Børven selv sikkert i mål. Like før slutt ble Mjøndalens keeper Julian Faye Lund kreditert et selvmål. Dermed endte kampen 3-2.

Mjøndalen er fortsatt på nest siste plass i Eliteserien, med like mange poeng som Ranheim, mens Odd er på tredjeplass med 49 poeng.

Eliteserien fotball, menn (23. runde): Strømsgodset - Odd
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Åsane tok første stikk

  Åsane var sterkest i den første kvalifiseringskampen til 1. divisjon menn. Joakim Hammersland scoret to av målene da bergenserne vant 3-1 over Notodden på bortebane. Dermed kan de sikre opprykk på hjemme på søndag.

  Åsane fotball etter 3-1 seier borte mot Notodden 21.11.19
  Foto: Åsane fotball
 • Avgjorde sekundet før slutt

  Storhammar gav får seg tomålsleiinga i sluttminutta mot Sparta torsdag, men reiste seg og avgjorde kampen med 6–5 målet eitt sekund før slutt. Laget klatra dermed til 2.-plassen og tok litt innpå serieleiar Stavanger. Norgesmeister Frisk Asker vart slått 3–7 på heimebane av Stjernen på heimebane, og vart dermed passert av Storhamar.

  Eliteserien ishockey, menn (12. Runde): Storhamar - Stavanger (2-1)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Snøbrettpioner død

  Jake Burton Carpenter, mannen bak Burton Snowboards, er død 65 år gammel. Carpenter grunnla selskapet i 1977. Burton-brettene har bidratt til at snøbrett i dag er en folkesport.

  Obit Jake Burton
  Foto: Alden Pellett / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal