Hopp til innhold

Mjeldes trener rasende på dommeren etter poengdeling i Mesterligaen: – Vi ble robba

Maren Mjeldes Chelsea spilte 2–2 i mesterligamøtet mot Real Madrid i går.

Chelsea-trener Emma Hayes, som skal ta over trenerrollen til det amerikanske landslaget etter sesongslutt, mener de blåkledde burde dratt hjem med tre poeng.

London-laget ledet 2-1, før spanjolene utlignet på straffespark i det 78. minutt.

– Jeg kunne se helt fra benken at taklingen var på utsiden av sekstenmeteren. Jeg er helt i sjokk over at de som dømte kampen ikke fikk det med seg, sa Hayes til pressen etter kampen.

På overtiden satte Niamh Charles ballen i mål, men scoringen ble uriktig annullert for offside. VAR ble ikke i brukt i kampen.

– Vi scoret et helt lovlig mål. Det er flaut, og jeg måtte sjekke hvorfor målet ble annullert. Var det Niamh? Nei. Var det Sam (Kerr) som forstyrret keeperen? Nei, hun var ikke i nærheten. Jeg føler vi ble robbet i en kamp som skulle endt 3-1, raste Hayes etter gårsdagens poengdeling.

Emma Hayes
Foto: AP

Siste nytt

 • Deila og Vetlesen tapte norsk duell i cupen

  Ronny Deilas Club Brugge, med Hugo Vetlesen på benken fra start, møtte Union St. Gilloise i den belgiske cupen.

  Tidligere Brann-spiller Mathias Rasmussen fikk gode 70 minutter for Union St. Gilloise hjemme mot Brugge.

  Vertene vant til slutt 2–0. Hugo Vetlesen ble byttet inn seint i andre omgang, mens Antonio Nusa ikke var i troppen til Deilas lag.

  KiEIss5r4kI
  Foto: AFP
 • Klopps unggutter seiret igjen – nå venter rivalen

  Liverpool stilte med nok et ungt lag hjemme mot Southampton i kvartfinalen i FA-cupen.

  Og ungguttene leverte til gagns. 18 år gamle Lewis Koumas sendte Anfield til himmels da han scoret sitt første mål for klubben, i debuten hans for klubben. Akademispilleren sendte Liverpool i ledelsen.

  I andre omgang ble en annen 18-åring, Jayden Danns, byttet inn på topp. Spissen la først på til 2–0 og senere 3–0. Det var ungguttens første mål for klubben.

  Sluttresultatet ble 3-0 og Liverpool er videre til kvartfinale i FA-cupen. Der møter Jürgen Klopps menn Manchester United på Old Trafford.

  boWD1fyC7YM
  Foto: AP
 • Chelsea videre i FA-cupen

  Ett minutt før kamslutt sendte Chelseas midtbanespiller Conor Gallagher de blåkledde fra London videre til kvartifinale hjemme mot Leeds.

  Gjestene scoret kampens første mål, men etter to raske mål fra Chelsea var de i ledelsen. Leeds utlignet midtveis i andre omgang. Fram til Gallaghers sene scoring luktet det av ekstraomganger på Stamford Bridge.

  I kvartfinalen skal Chelsea møte Leicester.

  4OlEMnEturc
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal