Hopp til innhold

Cristiano Ronaldo

 • Ronaldo-bom i første titteljakt i Saudi-Arabia

  Al-Nassr og Cristiano Ronaldo (37) levde ikke opp til favorittstempelet i den saudiarabiske supercupen. Det ble bråstopp allerede i semifinalen.

  Ronaldo ble nylig hentet til Al-Nassr. Der håver portugiseren inn store summer, men sportslig endte første tittelmulighet i fiasko.

  Torsdag røk laget hans 1-3 for rivalen Al-Ittihad. Dermed ble det ingen avansement til søndagens supercupfinale i Riyadh.

  37-åringen er fem ganger blitt kåret til verdens beste fotballspiller. Han spilte hele semifinalen og kom til et par sjanser. Al-Ittihad gjorde en god defensiv jobb og stoppet Ronaldo fra å innta en hovedrolle.

  Sist helg ble det en målløs debut for Ronaldo i Saudi-Arabias toppserie.

  (©NTB)

  ronaldo
  Foto: AHMED YOSRI / Reuters
 • Ronaldo målløs i ligadebuten

  Cristiano Ronaldo (37) fant ikke nettmaskene i sin første kamp i den saudiarabiske ligaen for Al-Nassr, som vant 1-0 over Ettifaq søndag.

  Talisca headet inn kampens eneste mål etter en halvtime da innlegget fra Abdulmajeed Al-Sulaiheems innlegg var for høyt for portugiseren.

  Al Nassr er med seieren på tabelltopp med ett poeng foran regjerende mester Al-Hilal, som har én kamp mer spilt.

  Flere medier har hevdet at Ronaldo kan tjene opp mot to milliarder i året på sin kontrakt som er 2,5 år lang. Al-Nassr-president Musalli Almuammar har ikke bekreftet tallene i kontrakten, men uttalt at 37-åringen fortjener å være den best betalte spilleren i verden.

  Ronaldo ble fristilt fra sin kontrakt med Manchester United i november etter at han i et TV-intervju kom med kritikk av klubben, trenere og lagkamerater. Flere har kritisert overgangen til den pengesterke klubben og kalt det sportsvasking.

  «Kjøpet er et ledd i statens forsøk på å styrke eget omdømme og avlede oppmerksomheten vekk fra menneskerettighetsbruddene», skrev Amnesty på Twitter da overgangen ble klar. (NTB)

  Soccer Saudi Ronaldo
  Foto: STR / AP
 • Bekreftet: Ronaldo mister flere Al-Nassr-kamper

  Cristiano Ronaldo må også stå over to Al-Nassr-kamper som følge av en utestengelse fra tiden i Premier League når han blir registrert.

  Det bekrefter en anonym kilde innad i Al-Nassr overfor AFP.

  – Karantene er gjeldende når han er offisielt registrert, sier den klubbansatte.

  Ronaldo har fått karantene som følge av at han slo en mobiltelefon ut av en supporters hånd i bortekampen mot Everton sist sesong. Ifølge det Internasjonale fotballforbundet (Fifa) skal karantene følge spilleren ved klubbskifte.

  Portugiseren er uansett ikke registrert for sin nye klubb ennå. Det er grunnet at grensen for utenlandske spillere er oppfylt. AFP skriver at det er ventet at Ronaldo blir registrert om kort tid.

  Al-Nassr spiller mot Al Taee fredag ettermiddag.

  (©NTB)

  Cristiano Ronaldo
  Foto: - / AFP
 • Al-Nassr-blemme: Kan ikke registrere Ronaldo i troppen

  Cristiano Ronaldo må vente på å få debuten for Al-Nassr ettersom klubben har oversteget grensen for antall utenlandske spillere i troppen, skriver AFP.

  Tirsdag ble Ronaldo presentert med brask og bram i den saudiarabiske hovedstaden Riyadh, og det var ventet at han kunne debutere allerede i den kommende seriekampen mot Al-Ta'ee (fredag).

  AFP har derimot fått vite at den portugisiske stjernespissen ennå ikke kan registreres i Al-Nassr-troppen. Kvoten for utenlandske spillere i saudiarabisk fotball er på åtte mann, og Ronaldo er Al-Nassrs niende utlending.

  – Al-Nassr har ennå ikke registrert ham fordi det ikke finnes en ledig plass for en utenlandsk spiller, får nyhetsbyrået opplyst fra en kilde i klubben som ønsker å være anonym.

  –En utenlandsk spiller må selges eller sies opp før Ronaldo kan registreres i troppen, legger den klubbansatte til.

  En annen kilde i klubben sier at det jobbes for å få solgt en utenlandsk spiller. Trolig er det usbekistanske Jaloliddin Masjaripov som må vike plass for Ronaldo, ifølge saudiarabiske medier. (NTB)

  Saudi Arabia Ronaldo
  Foto: Amr Nabil / AP
 • Daily Mail: Ronaldo må vente med debut

  Cristiano Ronaldo blir ikke å se på banen for Al-Nassr torsdag. Det melder Daily Mail.

  Portugiseren må vente på sin saudiarabiske debut fordi han fremdeles må sone to kampers karantene som han har fikk av det engelske fotballforbundet (FA) etter at han knuste mobilen til en Everton-fan i april i fjor.

  37-åringen lot til å ha glemt straffen sin, da han meldte seg klar til torsdagens kamp under pressekonferansen tirsdag.

  Ifølge Daily Mail har Al-Nassr, Ronaldos nye klubb, solgt alle 28 000 setene til kampen mot Al Ta'ee. Men supporterne må vente et par kamper til før de får se superstjernen på gressmatta.

  Al Nassr unveil new signing Cristiano Ronaldo
  Foto: AHMED YOSRI / Reuters
Real Madrid leder nå 3-1 over Juventus

Siste nytt

 • Ajer ute med skade – Hanche-Olsen pådro seg smell

  Brentford-proffen Kristoffer Ajer er skadd og er ute av Norges tropp til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Spania og Georgia.

  – Ajer har meldt forfall. Han var inne både som alternativ på midtstopper og høyreback. På de posisjonene har vi mange alternativer, sa landslagssjef Ståle Solbakken på en pressekonferanse mandag.

  I tillegg er det nok en stopper det er noe bekymring rundt.

  – Andreas Hanche-Olsen fikk seg en smell i går, men kom hit relativt frisk og rask. Vi får se hvordan det ser ut med ham i morgen, fortsatte han. (NRK/NTB)

  Fotball: Trening med Norges herrelandslag
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • Råsterk Foss hjalp Roglic til Catalunya-seier

  Godt hjulpet av Tobias Foss fortsatte den slovenske sykkelstjernen Primoz Roglic kjempestarten på sykkelsesongen med etappeseier i Volta a Catalunya mandag.

  Mandagens 164,6 kilometer lange åpningsetappe fra Sant Feliu de Guíxols til Sant Feliu de Guíxols ble avgjort med en rundt to kilometer lang stigning. Der satte Tobias Foss voldsom fart for sin kaptein Primoz Roglic. (NTB)

  Italy Tirreno Adriatico Cycling
  Foto: GianMattia D'Alberto / AP
 • Ny norsk overbevisende seier i curling-VM

  Det norske kvinnelaget i curling beseiret Danmark med 7-3 i den fjerde kampen under verdensmesterskapet i Sverige.

  Anført av skip Marianne Rørvik fikk den norske kvartetten en drømmestart på mandagens kamp. Det ble to norske poeng i begge de to innledende omgangene.

  Det ga Rørvik og lagvenninnene et forsprang de danske jentene ikke på noe tidspunkt klarte å utlikne.

  Norges lag består foruten Rørvik av Martine Vollan Rønning, Mille Haslev Nordbye og Kristin Skaslien.

  Norge åpnet mesterskapet i svenske Sandviken med to seirer og ett tap på de tre første kampene. (NTB)

  Curling-VM for kvinner
  Foto: Jonas Ekströmer/TT / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Femmilas historie: Brekker seg av gammelt smøretriks 02:59
Neste