Hopp til innhold

Merkelig selvmål avgjorde for Sandefjord mot Godset

Sandefjord tok tre kjærkomne poeng i Eliteserien med 2-0-seier over Strømsgodset på hjemmebane.

Det skjedde i en ganske tam og sjansefattig kamp der en merkelig og smått kontroversiell situasjon etter en snau times spill ga det første målet.

En høy ball falt ned i Godset-feltet, og stopper Bent Sørmo ville bruke brystkassa til å kontrollere den inn til keeper Viljar Myhra. Da han forsøkte det, ble han dyttet i ryggen av Aleksander Nilsson, og dermed mistet Sørmo kontroll. Han falt over ballen, som også gikk under Myhra og inn i nettet.

VAR-dommerne valgte ikke å se nærmere på situasjonen som førte til scoringen, og dermed tok Sandefjord ledelsen 1–0.

Hjemmelaget skapte de største sjansene etter scoringen, og mot slutten skulle de trygge ledelsen. Filip Ottosson hamret til på frispark, og ballen gikk via muren slik at Myhra var utspilt.

Seieren gjør at Sandefjord ligger tre poeng over kvalifiseringsplassen før søndagens kamper.

(©NTB)

Eliteserien i fotball 2023: Sandefjord - Strømsgodset
Foto: Trond R. Teigen / NTB

Siste nytt

 • Doubletap for Casper Ruud i Acapulco - Eubanks venter i singel

  Casper Ruud og amerikaneren William Blumberg røk på et klart tap i 1. runde av ATP-turneringen i double i Acapulco natt til tirsdag.

  Nordmannen og Blumberg er allerede ute av turneringen etter 3-6, 2-6 for mexicaneren Santiago Gonzalez og briten Neal Skupski.

  Ruud og Blomberg tok seg sist helg til semifinalen i doubleturneringen i Los Cabos i Mexico. Der tapte de for Jordan Thompson og Max Purcell, som senere også vant finalen.

  Enda viktigere for Casper Ruud i Acapulco er nok den individuelle i ATP 500-turneringen i den mexicanske feriebyen. Casper Ruud møter amerikaneren Chris Eubanks i 1. runde natt til onsdag. (NTB)

  Casper Ruud
  Foto: Erlend Havsgård Martinsen / NRK
 • United-assistent klar for amerikansk klubb

  Eric Ramsay, en av assistentene til Erik ten Hag, forlater Manchester United. Det bekrefter klubben i en pressemelding mandag kveld.

  Ramsay skal ta over som hovedtrener for den amerikanske klubben Minnesota United.

  Ramsay har vært i Manchester United siden 2021 og ble hentet til klubben av daværende manager Ole Gunnar Solskjær.

  Ramsay Ten Hag
  Foto: Reuters
 • Girona gjenopptok Real Madrid-jakten etter tung rekke

  Brasilianske Savio scoret to ganger på overtid da Girona fant tilbake til vinnersporet i spansk fotball med 3-0 over Rayo Vallecano mandag.

  Girona har vært den store overraskelsen i La Liga denne sesongen. Lenge holdt askeladden følge med Real Madrid i gullkampen.

  Men på de siste tre kampene stod imidlertid Girona med én uavgjort og to tap.

  Seieren mandag betyr at tabelltoer Girona nå er seks poeng bak ligaleder Real Madrid. Ned til Barcelona på plassen bak skiller det to poeng.

  9tyX7hqm5X4
  Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal