Matthäus: – En fantastisk angriper

Tidligere verdensmester med Tyskland og årets spiller i Europa, Lothar Matthäus, berømmer klubben for å ha sikret seg Erling Braut Haalands signatur. Det skriver han i sin spalte på Sky.

– De har sikret seg en fantastisk angriper, men man skal ikke legge for mye press på ham, skriver 58-åringen.

Han tror at Dortmund, med Haalands hjelp, kan melde seg på i kampen om ligatittelen.

– Hvis alle klubbens storspillere hever seg og Haaland slår til, kan de selvfølgelig spille om tittelen, skriver han.

Erling Braut Haaland
Foto: Borussia Dortmund / TV

Siste nytt

 • Sondre Tronstad frå FKH til Vitesse

  FK Haugesund skriv i ei pressemelding at dei har selt midtbanespelaren Sondre Tronstad til den nederlandske klubben Vitesse.

  24-åringen frå Kristiansand har tidlegare spelt for britiske Huddersfield, og har no skrive ein kontrakt med den nederlandske klubben som strekk seg fram til 2023. Martin Ødegaard og Marcus Pedersen har begge vore Vitesse-spelarar tidlegare.

 • Eckhoff vant ikke: – Litt digg

  Marte Olsbu Røiseland var best av de norske skiskytterne i fredagens 15 kilometer i Pokljuka med en 11.-plass. Tre minutter foran var Denise Herrmann fra Tyskland som vant. Svenske Hanna Öberg kom på andreplass, mens Anaïs Bescond fra Frankrike tok tredjeplassen.

  Tiril Eckhoff har vunnet det meste i det siste, men fredag endte hun på 17.-plass. – Litt digg at det går «ræva», for da har jeg noe å trene på fremover. At jeg får en i trynet nå, sa Tiril Eckhoff til NRK etter rennet.

  Rennet pågår fortsatt, men alle de «antatt beste» er i mål.

  Skiskyting kvinner 15 km, verdenscup Pokljuka
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Dobbelt norsk i Kitzbühel

  Kjetil Jansrud gjekk heilt til topps i super-G-rennet i Kitzbühel i Austerrike. 16 hundredelar bak kom Aleksander Aamodt Kilde og heimehåpet Matthias Mayer i mål til akkurat same tid.

  Kilde tek også over andreplassen i verdscupen samanlagd frå franske Alexis Pinturault. Den cupen leiar Henrik Kristoffersen, og dermed er det dobbelt norsk også der.

  taqVPCXtUtA
  Foto: Marco Trovati / Marco Trovati

Sendeplan

Kl. Program Kanal