NRK Meny

Materazzi til indisk fotball

Den tidlegare italienske landslagsspelaren Marco Materazzi er klar for Chennai i den nystarta indiske superligaen i fotball. Materazzi (41) skal vere spelande manager i klubben.

Materazzi er mest kjend for VM-finalen i 2006, der han først laga straffen som Zinedine Zedane sette i mål for Frankrike. Deretter vart han skalla ned av Zidane i ekstraomgangane.

Den indiske superligaen skal starte opp 12. oktober, og tidlegare har profilar som David Trezeguet, Rober Piers og Alessandro del Piero meldt overgang til klubbar i ligaen.

Siste nytt

 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Islands fotballkvinner slo Tyskland

  Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.

  Germany Soccer Women WCup Iceland
  Foto: Thomas Frey / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal