Mannefall blant langrennsfolket

Totalt elleve langrennsløpere tilknyttet Norges Skiforbund trekker seg fra onsdagens Holmenkollen skifestival på rulleski.

I en melding fra Norges Skiforbund blir det opplyst at Johannes Høsflot Klæbo, Sjur Røthe, Håvard Taugbøl Solås og Anne Kjersti Solås blitt forkjølet i etterkant av samlingen på Sognefjellet.

I tillegg har blant annet Emil Iversen pådratt seg en hudinfeksjon, mens Lotta Udnes Weng ikke kan starte på grunn av trekking av en visdomstann.

Tidligere er det kjent av verken Tiril Eckhoff eller Ingrid Landmark Tandrevoll stiller opp blant skiskytterne grunnet sykdom i familien.

Langrenn, medietreff på Sognefjellet
Foto: Torstein Bøe / NTB

Siste nytt

 • Kante koronasmittet

  Chelsea-spilleren N'Golo Kante har avlagt positiv koronaprøve. Det melder flere engelske medier, blant dem Sky Sports. Kante går dermed glipp av mesterligakampen mot Juventus onsdag og ligaoppgjøret mot Southampton til helgen. Kante har isolert seg.

  N'Golo Kante
  Foto: Javier Soriano / AFP
 • Mjelde fronter nytt initiativ

  Landslagskaptein og Chelsea-spiller Maren Mjelde fronter et initiativ for å samle inn 250.000 kroner til evakuerte spillere fra Afghanistan.

  – Jeg tenker på disse kvinnene og alle som har blitt igjen i Afghanistan, sier Mjelde, ifølge Skysports.

  Initiativet kommer fra fotballspillernes globale organisasjon FIFPro, og har som mål å hjelpe 75 kvinnelige spillere som ble evakuert fra Afghanistan etter at Taliban tok makten i midten av august. Det er utbredt frykt for at Taliban vil reagere mot alle kvinnelige idrettsutøvere i Afghanistan. Flere ble evakuert til Australia.

  Women's Super League - West Ham United v Chelsea. Maren Mjelde.
  Foto: John Sibley / Reuters
 • Shaw og Maguire ikke på trening

  Verken Luke Shaw eller Harry Maguire var med på Manchester Uniteds siste trening før mesterligakampen mot Villarreal onsdag. Det melder Manchester Evening News. På en pressekonferanse bekreftet manager Ole Gunnar Solskjær langt på vei at Maguire ikke spiller onsdagens kamp.

  – Jeg gir Luke en viss mulighet til å bli involvert onsdag, men Harry er mer eller mindre uaktuell. Med ham er det snakk om leggen. Det kan ta opp til noen uker (å bli frisk).

  – Dette gjør at vi må foreta noen endringer, la Solskjær til.

  Harry Maguire og Luke Shaw.
  Foto: Oli Scarff / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal