Mame Biram Diouf forlater Hannover

Den tidligere Molde-spissen Mame Biram Diouf har bestemt seg for å avslutte oppholdet i tyske Hannover. Dioufs kontrakt går ut til sommeren, og han har bestemt seg for ikke å forlenge den. Diouf scoret 35 mål på 71 kamper for bundesligaklubben.

Sportsnyheter

Football, FIFA Women's World Cup Qualifier, Kosovo - Norway

Disse møter Norge i EM

Gruppene for det utsatte Europamesterskapet neste sommer er klare etter kveldens trekning i Manchester. Etterpå hadde landslagssjef Martin Sjøgren grunn til å smile.

Siste nytt

 • Ruud sendte ut fjorårsfinalist

  Casper Ruud sendte ut sist års tapende finalist Lorenzo Sonego i 2. runde av ATP 500-turneringen i Wien. Kampen ble vunnet i strake med sifrene 7–5, 4–6, 6-4.

  I kvartfinalen venter formspilleren Jannik Sinner, som er rangert som nummer elleve i verden. Sinner og Ruud er to av de heteste kandidatene til å stikke av med en plass i ATP-sluttspillet i midten av november.

  Sesongens åtte beste spillere møtes i Torino for å kjempe om rundt 25 millioner kroner og 1500 rankingpoeng. To plasser står ledig. To av de andre favorittene, Hubert Hurkacz og Cameron Norrie, røk ut i henholdsvis 1. og 2. runde av turneringen.

  Casper Ruud
  Foto: Generali Open / Alexander Scheuber
 • King overrasket Ranieri

  Watford-manager Claudio Ranieri sier han ble forbauset av hvor god Joshua King var i 5-2-seieren over Everton sist helg.

  Nordmannen fikk en ordentlig forløsning etter 15 måneders måltørke og scoret hattrick i sjokkseieren mot gamleklubben. Ranieri avslører at han ikke kjente så godt til Kings kvaliteter.

  – Joshua overrasket meg, for jeg husket ham ikke så veldig godt, sier italieneren ifølge BBC.

  – Jeg sa «bra jobbet» til ham. Ikke på grunn av hattricket, men for måten han spilte på. Han holdt på ballen veldig, veldig bra. Han ga lagkameratene tid og løste hver situasjon veldig bra, fortsetter Ranieri. (NTB)

  Joshua King, juni 2021. Fotballskole.
  Foto: Cicilie S. Andersen / NRK
 • Barjuán trener Barca inntil videre

  Barcelona bekrefter at de har ansatt klubbens trener for b-laget, Sergi Barjuán, som ny midlertidig trener for klubben.

  Tidligere har flere medier meldt at Xavi Hernandez (41) skulle være enig med Barcelona-ledelsen om en avtale. Det skal imidlertid gjenstå forhandlinger mellom Barcelona og Xavis nåværende klubb, Al-Sadd.

  Ronald Koeman fikk sparken som trener i den katalanske storklubben etter 0-1-tapet for Rayo Vallecano i La Liga onsdag kveld. Nederlenderen forlot et Barcelona på 9.-plass på tabellen.

  Sergi Barjuan
  Foto: Str / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal