– Utrolig deilig å score mot dem

Abdurahim Laajab fikk aldri tilliten i Vålerenga. Lørdag senket han gamleklubben med to scoringer.

lajjjj

Abdurahim Laajab senket gamleklubben Vålerenga med to scoringer.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..
ndiaye

Mouhamadou Moustapha N'Diaye hoppet høyt og feiret 1-1 scoringen mot Vålerenga.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

Ingen av lagene hadde lyst til å tape og både Vålerenga og Bodø/Glimt ledet kampen to ganger hver. Kampen bølget frem og tilbake, men til slutt var det vertene fra Bodø som vant 4-3 i målkalaset.

En av hovedrollene spilte Abdurahim Laajab, som ikke fikk tillit i Vålerenga og dro til Bodø.

– Det er utrolig deilig å få scoret to mål mot dem. Jeg har ikke noe imot Vålerenga, men de hadde ikke helt troen på meg, så det er utrolig viktig for meg, sa Laajab til TV2 etter kampen.

Ikke på tre måneder hadde bodøværingene seiret på hjemmebane.

– Horribelt forsvarsspill

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var ikke imponert over det eget mannskap presterte i Bodø. Før kampen var målet å holde nullen, det holdt bare i 15 minutter.

– Vi har et horribelt forsvarsspill som gjør at vi taper. Vi er svake defensivt, det er altfor enkelt å score på oss, sa Rekdal etter kampen.

Heller ikke midtbanespiller Christian Grindheim er fornøyd med de svake resultatene den siste tiden.

– Etter vi begynte å snakke om medalje, har det gått rett i dass, sa han skuffet.

Fyrverkeri i førsteomgang

Førsteomgangen leverte til 10 på børsen og ga publikum i Bodø mye å varme seg på.

Etter sju minutter fikk Simon Larsen stå umarkert i feltet og jobben var enkel for forsvarsspilleren. Han satt ballen kontrollert i lengste hjørne bak keeper Pavel Londak. Allerede fire minutter senere stod det likt i målprotokollen da Mouhamadou N'diaye utlignet for Bodø/Glimt.

Vålerenga tok igjen ledelsen litt senere. Christian Grindheim fikk tid og rom og bredsidet ballen i mål.

Vertene nektet derimot å la Vålerenga dra ifra og Trond Olsen sikret for balanse i regnskapet før pause. Olsen raget høyest på Ruben Imingens innlegg og headet inn 2-2 scoringen.

Laajab med nr. 9 for sesongen

Førsteomgang leverte festfotball og andreomgang fortsatte i det samme sporet. Bare fem minutter etter sidebyttet satt tidligere Vålerenga-spiller Abdurahim Laajab et straffespark sikkert i hjørnet.

Nicolai Høgh felte Daniel Berntsen i 16-meteren, dommeren pekte på straffesparket og Laajab tok godt vare på muligheten. Glimt tok ledelsen for første gang i kampen.

Som de fleste ville gjettet var ikke målfesten over. Etter 60 minutter viste Grindheim klasse da han banket et frispark fra 18 meter i vinkelen.

Midtveis i andreomgang ladet Laajab kanonen og banket inn sitt andre for kvelden og niende for sesongen. Det ble den siste scoringen i målfesten i Bodø.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Ukraina vant U20-VM

  Sør Korea tok en tidlig ledelse i finalen, men det var ukrainerne som kunne juble til slutt. Vladislav Suprijaga utlignet først til 1-1, før han deretter sendte Ukraina opp i ledelsen. Like før slutt punkterte Georgi Tsjtajsjvilij kampen.

  Ukraina vant U20-VM
  Foto: Janek Skarzynski / AFP
 • Canada slo New Zealand

  Jessie Fleming og Nichelle Prince scoret målene for Canada da de slo New Zealand 2-0. Canada står nå med seks poeng etter to kamper, like mange som Nederland, som de møter i den siste kampen i gruppespillet.

  Canada feirer 2-0-scoringen over New Zealand
  Foto: Francisco Seco / AP
 • Ble Nederlands mestscorende

  Vivianne Miedemas to mål i Nederlands 3-1-seier over Kamerun var hennes 59. og 60. landslagsmål. Hun passerte dermed Manon Melis og er nå Nederlands mestscorende landslagsspiller gjennom tidene. Seieren betyr at Nederland er videre i VM.

  Vivianne Miedema feirer etter å ha scoret sitt andre mål i Nederlands 3-1-seier over Kamerun
  Foto: Michel Spingler / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal