Hopp til innhold

Magdeburg feirer jul uten poengtap

Christian O'Sullivan og Magnus Gullerud hjalp Magdeburg til den 16. strake seieren i Bundesliga håndball da Hamburg ble slått 34-26 torsdag.

Dermed kan klubben feire jul uten å ha avgitt et eneste poeng. Det gir seks poengs luke til nærmeste rival Kiel, som har spilt en kamp mer.

O'Sullivan sto for to mål og fem assist, mens Gullerud scoret en gang. Danske Michael Damgaard var lagets toppscorer med ti scoringer.

Størst jubel fikk likevel Matthias Musche da han i sitt comeback etter korsbåndskaden han pådro seg for et drøyt år siden scoret to av vertenes tre siste mål. Da var jubelen tordnende blant de 3400 tilskuerne.

Først omsatte Musche en langpasning fra målvakt Mike Jensen i scoring, etter å ha tryllet bort en motspiller med en piruett. Så satte han inn vertenes 34. og siste mål framspilt av O'Sullivan på en ny kontring.

Magdeburg er seks poeng foran Kiel, sju foran Flensburg-Handewitt og Füchse Berlin.

Flensburg er motstander 2. juledag, i siste serierunde før EM-pausen som varer til februar.

Sommer-OL i Tokyo 2021
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Siste nytt

 • Sarpsborg-profil solgt til Danmark

  Sarpsborg 08 har solgt Jeppe Andersen (31) til den danske superligaklubben Silkeborg.

  Det skriver klubben på sine nettsider.

  – Vi har kommet til enighet med Silkeborg om en overgang for Jeppe Andersen, bekrefter sportssjef Hampus Andersson.

  31-åringen gjorde i januar 2023 overgang fra svenske Hammarby til Sarpsborg, hvor han har notert seg for ett mål og tre målgivende på 43 kamper.

  – Jeppe har vært en strålende representant for klubben på og utenfor banen. Vi ønsker ham alt godt videre, sier Andersson.

  Dansken hadde i utgangspunkt en kontrakt med Sarpsborg som strakte seg ut desember 2025.

  – Jeppe er kjøpt fri fra kontrakten med oss og vi har fått en sum vi er fornøyd med, forteller sportssjefen.

  Jeppe Andersen
  Foto: NTB
 • Skuffende start for Viktor Hovland i The Open

  Viktor Hovland startet jakten på sitt første major-trofé torsdag formiddag, men krevende bunkere og guffent vær ga nordmannen en tøff åpning.

  I pøsende regnvær og kraftige vindkast startet Hovland årets siste major-turnering på Royal Troon-banen i Skottland.

  Nordmannen gikk runden på fire slag over par. Det holdt til en delt 84.-plass på tidspunktet Hovland gjorde seg ferdig.

  Åpningsrunden startet godt for Ekeberg-gutten, som gikk de første to hullene på par, før han fulgte opp med en birdie på sitt tredje hull.

  Dessverre for Hovland fikk han bunkerproblemer på hull nummer fem og åtte. De dype sandbunkerne i Skottland presset ham til å bruke flere slag, hvilket resulterte i bogey på de to hullene.

  På de to påfølgende hullene fortsatt problemene for Hovland, og etter ti spilte hull, lå han tre slag over par. De siste åtte hullene endte med én bogey og sju hull på par.

  Det norske golfesset gikk sin førsterunde sammen med turneringens regjerende mester Brian Harman, som vant turneringen i fjorårets utgave med seks slag. Spillepartneren gikk runden på to slag over par.

  Da Hovland var ferdigspilt ledet amerikanske Justin Thomas med tre slag under par i den britiske The Open-turneringen, men resten av feltet er ikke ferdigspilt. (NTB)

  Hovland The Open
  Foto: AP
 • Sønnen til Zlatan signerte proffkontrakt med Milan

  Maximillian Ibrahimovic (17), sønn av fotballegenden Zlatan Ibrahimovic, har signert sin første proffkontrakt med Milan.

  Det bekreftes av klubbens 2.-lag, Milan Futuro, på Instagram.

  Maximillian har tidligere spilt ungdomsfotball for Milan, men nå skal han spille for 2.-laget. Det holder til på tredje nivå i Italia, Serie C.

  Pappa Zlatan er ansatt i en rådgiverrolle for Milan. La Gazzetta dello Sport har tidligere meldt at 42-åringen kommer til å ha en viktig rolle i Milans signeringer denne sommeren.

  Den svenske fotballegenden spilte 193 kamper for Milan over to perioder og scoret totalt 93 mål for klubben.

  Sommeren 2023 la Zlatan opp som fotballspiller. (NTB)

  Zlatan
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal