Lørenskog og Stubdal er blitt enige

Eliteserieklubben Lørenskog bekrefter overfor NRK at de nå vil utbetale pengene de skylder den tidligere treneren Knut Jørgen Stubdal.

Knut Jørgen Stubdal

Knut Jørgen Stubdal og Lørenskog er blitt enige etter at den tidligere treneren krevde penger av klubben.

Foto: NRK

Stubdal gikk til rettsak i januar og vant i tingretten, men pengene har latt vente på seg. Tidligere i sommer truet den assisterende landslagstreneren klubben med konkurs om ikke pengene kom på bordet.

Lørenskog sier de har holdt tilbake pengene frem til nå fordi de ikke ville risikere å bli holdt ansvarlig for eventuelt for lite innbetalt skatt fra Stubdals side.

Tirsdag fikk klubben garanti av Stubdals advokat når det gjelder forskuddsbetalt skatt og partene er ifølge Lørenskog nå enige om utbetalingen.

Anser saken som avsluttet

– Stubdals advokat ga tirsdag en garanti overfor vår advokat John Christian Elden om at Stubdal har forskuddsbetalt det han skal. Da kommer vil til å utbetale det beløpet som Stubdal har krav på i henhold til dommen fra tingretten, sier administrerende direktør i Lørenskog Ishockey Svein-Erik Edvartsen til NRK.

– Pengene blir overfør på mandag, og styret i Lørenskog anser saken som avsluttet, sier Edvartsen.

Stubdals advokat, Tron Dalheim, sier til NRK.no at de også er fornøyde med at saken nå avsluttes.

Stubdal må skatte

Stubdal er tilkjent cirka 1,4 millioner kroner.

– Det er enighet om at Stubdal må skatte av 870.000 av de 1 400 000,- - dvs. ca. 60%. Arbeidsinntekt er gjenstand for forskuddstrekk, mens saksomkostninger og arbeidsinntekt som er innberettet ikke er det, sier Edvartsen i en pressemelding.

– Det har vært viktig for Lørenskog at dette blir korrekt og ikke minst var det helt nødvendig for Lørenskog at Stubdals advokat avga nødvendig garanti overfor Elden i går, sier han.

Siste nytt

 • Dyrhaug vraket fra landslaget

  Niklas Dyrhaug er ikke med i planene til Norges skilandslag fremover, bekrefter trønderen til VG. Han gir likevel ikke opp satsingen mot VM i Oberstdorf i februar neste år. 32-åringen gikk kun ett verdenscuprenn forrige sesong. Da ble han nummer 16.

  Niklas Dyrhaug på Beitostølen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Mener fotball-sesongen kan reddes

  De europeiske fotballigaene har ikke gitt opp å fullføre sesongene som er satt på vent av koronaviruset, fastslår Uefa-president Aleksander Ceferin. Han mener det er mulig å fullføre seriespillet dersom pandemien er under kontroll og man kan starte opp igjen senest i juni.

  – Vi kan starte opp igjen i midten av mai, i juni eller til og med sent i juni. Etter det vil sesongen trolig være tapt, sier Ceferin til den italienske avisen La Repubblica.

  UEFA Congress
  Foto: Yves Herman / Reuters
 • Må betale erstatning i voldtektssak

  Høyesterett har avvist anken fra tidligere Molde-spiller Babacar Sarr, som er dømt til å betale 150.000 kroner i erstatning til en kvinne i en voldtektssak.

  Kjennelsen gjelder kun erstatningsdelen av saken, skriver Nettavisen.

  Sarr ble i Romsdal tingrett frikjent for sovevoldtekt, men likevel dømt til å betale erstatning til den fornærmede kvinnen.

  Politiet mener at den daværende Molde-spilleren voldtok en kvinne mens hun sov i mai 2017. Frifinnelsen ble umiddelbart anket av påtalemyndigheten, men ankesaken er blitt utsatt tre ganger fordi Sarr ikke har møtt opp. (NTB)

  Eliteserien fotball 2018, Molde - Brann.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal